Kas Žilvinui Žvaguliui sunkiau: sukurti dainą ar pasipiršti?

TV3 žiūrovų laukia antroji, ypač intriguojanti naujojo dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ dalis. Pagrindinis šou herojus Ž. Žvagulis nusprendė savo civilinę santuoką su Irena Starošaite įteisinti bažnyčioje. Prieš ištardamas svarbiausius žodžius mylimajai, jis pasidalino savo išgyvenimais priešais filmavimo kamerą.

Ž.Žvagulis sumanė vėl pasipiršti savo žmonai I.Starošaitei.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Ž.Žvagulis sumanė vėl pasipiršti savo žmonai I.Starošaitei.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2014, 11:28 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 7:18 PM

Scenos garsenybė Ž. Žvagulis neretai palieka linksmo ir aštriems nuotykiams visada pasiruošusio dainininko įvaizdį. Tačiau kartais jis lėtai ir rūpestingai dėlioja savo mintis – tiek kurdamas, tiek piršdamasis.

Savo monologe prieš realybės šou „Žvagulio klano“ kameras populiarus dainininkas kalba apie tai, ką jam reiškia sukurti įtaigią dainą, o kartu – kas jį paskatino antrąkart gyvenime pirštis žmonai.

„Jau kas yra kūręs, tas žinos – visąlaik yra sunkiau parašyti greitą dainą. Ten didelis tempas, daug emocijų, per dvi minutes tu turi parodyti, koks esi gyvenime arba koks nesi. O lėtoje dainoje gali lėtai sakyti – myliu, nemyliu, – pasakoja Ž. Žvagulis. – O kas mano viduje yra? Subrendau, į galvą vienąkart smeigė mintis: aš noriu, kad Starošaitė su manim iki galo gyvenimą nueitų ir šliūbą paimtų su manimi.“

Kaip Žilvinui seksis įgyvendinti savo jausmingus ketinimus, paaiškės jau rytoj, trečiadienį, 21.00 val. atvirame ir nesurežisuotame TV3 dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“.

„Žvagulio klanas“ – ypač intriguojantis dokumentinės realybės šou. Pirmą kartą šalies televizijų istorijoje filmavimo kameros įjungtos ryškių pramogų pasaulio žvaigždžių – Žilvino ir Irenos Žvagulių − namuose. Žiūrovų laukia unikali galimybė iš arti pamatyti visiškai tikrą, nesurežisuotą ir nepadailintą garsenybių gyvenimą. TV3 žiūrovai Žvaguliams įprastoje aplinkoje pamatys artimus žinomos šeimos giminaičius ir draugus – populiarius pramogų pasaulio atstovus. Filmavimo kameros nuves ir į Žilvino bei Irenos koncertų užkulisius, į pramogų pasaulio vakarėlius. Jokių tabu nebus ir žvaigždžių namuose: kameros seks paskui garsius dainininkus ir į jų perlinę vonią, ir į miegamąjį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.