„Patrulis“ Algirdas Radzevičius susigėdo dėl viršyto greičio

„Kokiu didžiausiu greičiu esate važiavęs?“ – televizijos studijoje nuskambėjęs klausimas iš netikėtumo privertė susigūžti „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Šeima – jėga“ dalyvį, buvusį policininką, o dabar grupės „Patruliai“ dainininką Algirdą Radzevičių.

A.Radzevičius tiki, kad sūnus Rokas žengs jo pėdomis ir eis į sceną.<br>"Lietuvos ryto" TV nuotr.
A.Radzevičius tiki, kad sūnus Rokas žengs jo pėdomis ir eis į sceną.<br>"Lietuvos ryto" TV nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2014, 10:15 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 5:22 PM

Skaičius jis, kad ir užsikirsdamas, padiktavo. Bet šiuokart rankomis skėstelėjo laidos vedėjas Timūras Augucevičius: „Štai tau ir policija!“.

Netikėtumų laidoje buvo ir daugiau. Paaiškėjo, iš kur Algirdo žmona Milisandra moka nerti tinklus ir kaip gudriai ant iškeltų kojų laikyti nevirtą kiaušinį, kad šis neištikštų ant žemės. „Kodėl nevirtą užsidėjote?“ – niekaip nesuprato laidos vedėjai. Radzevičių šeimos atsakymas buvo pribloškiantis: „Juk taip smagiau!“

Ko jau ko, o smagumų šios šeimos namuose netrūksta. Radzevičių šeimai nieko nereiškia į filmavimą pasipuošti skrybėlėmis iš didžiulės tėčio skrybėlių kolekcijos arba pasiimti mikrofoną į rankas ir... kartu su tėčiu uždainuoti. Tai studijoje mielai darė ir „patrulio“ žmona Milisandra, ir šešiametis sūnus Rokas.

„Rokas visą vasarą po koncertus važinėjo su tėčiu, – pasakojo Milisandra. – Sūnus mielai lipo ant scenos ir dainavo kartu. Atrodo, scenoje jis jaučiasi it žuvis vandenyje.“

Tačiau pats Rokas kol kas niekaip nepasirenka, kas jam arčiau širdies – dainavimas ar krepšinis. Studijoje šešiametis nemirktelėjęs vardijo garsiausių Lietuvos ir NBA krepšininkų pavardes ir lygiai taip pat drąsiai, emocingai, išraiškingai dainavo. „Manau, kad Roko laukia scena, – neabejoja tėtis Algirdas. – Ar to norėčiau? Nežinau... Tai sunkus, bet labai įdomus darbas.“

Smagumo, ekstremalių pojūčių netrūksta ir Kęstučio bei Jurgitos Kacevičių šeimoje. Didžiausias dvi dukreles – Miglę ir Giedrę auginančios šeimos pomėgis yra slidinėti. „Savo pomėgius deriname taip, kad vaikai būtų ne tik laimingi, bet ir pavalgę, pamiegoję pietų miego, laiku gultų vakare“, – sako rūpestinga mama Jurgita ir išduoda, kad dukros šeimos pramogas perėmė labai anksti.

Kam žmoną Milisandrą prilygina „patrulis“ Algirdas Radzevičius? Ir kur pirmą kartą ją pamatė? Nuo kelerių metų ant kalnų slidžių dukteris stato Kęstutis su Jurgita ir kodėl parašiutu šokti yra lengviau nei atsidurti viename kambaryje su pele, sužinosite sekmadienį 17.30 žiūrėdami „Lietuvos ryto“ televizijos laidą „Šeima-jėga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.