I. Starošaitės mamos nesužavėjo jaudinantis Ž. Žvagulio žingsnis

Dar daugiau atvirų emocijų ir garsiosios pramogų verslo poros artimųjų komentarų - tai žadama naujos realybės šou „Žvagulio klanas“ serijos žiūrovams.

Ž.Žvagulio uošvienė Tamara abejoja žento planais jos dukrą vesti bažnyčioje.<br>Kadras iš laidos.
Ž.Žvagulio uošvienė Tamara abejoja žento planais jos dukrą vesti bažnyčioje.<br>Kadras iš laidos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2014, 1:04 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 4:56 PM

Bene didžiausias bangas trečiadienio vakarą 21 val. per TV3 kels dainininko Žilvino Žvagulio ketinimas nusivesti Ireną Starošaitę prie altoriaus. Irenos mama šį žingsnį sutiko itin santūriai.

Atrodo, kad Ž.Žvagulio uošvė Tamara, jau daugelį metų iš arti stebinti garsiosios pramogų verslo poros gyvenimą, nesižavi žento sprendimu anuliuoti savo pirmąją bažnytinę santuoką ir prie altoriaus amžiną meilę prisiekti dabartinei žmonai Irenai.

Realybės šou „Žvagulio klanas“ kūrybinė grupė pastebėjo, kad Žilvinas, prieš filmavimo kameras ir susirinkusius artimuosius išklojęs ketinimus bažnyčioje susituokti su savo mylima moterimi, nepradžiugino jo uošvės. Moteris atrodė abejojanti, ar iš to kas nors išeis.

Tamarai atrodo, kad Ž. Žvaguliui labiau rūpi darbas, o ne šeima. „Dabar, kad Irena juo patikėtų, Žilvinui reikia labai pasistengti ir pirmiausia susitvarkyti viską viduje, savyje“, – teigia ji.

Ar Ž.Žvagulis imsis kardinalių pokyčių ir ar Tamaros akyse įsižiebs pasitikėjimas žentu? Atsakymus sužinos „Žvagulio klano“ žiūrovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.