Prieš TV kameras - linksmos A. Valinsko ir A. Tapino lažybos

Nusibodo „Auksinio proto” vedėjams Arūnui Valinskui ir Andriui Tapinui tuščiai ginčytis ir įrodinėti, kuris jų gudresnis ir kurio komanda daugiau kartų laimi protų mūšius, tad sumanė vyrai visos Lietuvos žiūrovų akivaizdoje susilažinti, kad azarto būtų daugiau ne tik žaidėjams.

Kuris iš jų šią žiemą taps Kalėdų Seneliu - A.Tapinas ar A.Valinskas?<br>Kadras iš laidos
Kuris iš jų šią žiemą taps Kalėdų Seneliu - A.Tapinas ar A.Valinskas?<br>Kadras iš laidos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2014, 10:33 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 5:22 PM

Šio trečiadienio vakarą LRT intelektinis žaidimas „Auksinis protas” prasidės nuo Arūno ir Andriaus lažybų. A.Tapinas sumanė mesti iššūkį A.Valinskui ir įrodyti, kad nuo šiol jo pasirinkta „Auksinio proto” žaidėjų komanda laimės, o A.Valinsko pralaimės. O jei taip įvyks du kartus iš eilės, A.Valinskas turės persirengti Kalėdų Seneliu ir važiuoti su pilnomis rogėmis dovanų į kolegos nurodytą vietą.

„Taip, taip, jau girdėti, kaip žvanga Kalėdų varpeliai ant rogių ir ilgakojis Kalėdų Senelis – Andrius Tapinas vežioja dovanėles. Jau matau jus su balta ilga barzda ir raudona kepure”, – juokiasi iš Andriaus užmačių Arūnas.

„Iš kur jūs gausite dovanėlių man nė kiek neįdomu, o kur vykti – į vaikų globos namus ar pas kurią nors skurdžiai gyvenančią šeimą - aš jau sugalvosiu”, – atkerta Andrius. Susikibo vyrai ne juokais – abu azartiški ir ambicingi, pralaimėti nemėgsta nė vienas.

Tiesa, A.Valinskas jau turi persirengėlio patirties – ir ne tik Kalėdų Seneliu. Prieš keletą metų jis susilažino su bičiuliu Marijonu Mikutavičiumi dėl dviejų Lietuvai atstovaujančių penkiakovininkų rezultatų. Kas – Edvinas Krungolcas ar Andrejus Zadneprovskis Pekino vasaros olimpinėse žaidynėse užims aukštesnę vietą? Moneta iškrito ne ta puse, ir lažybų pralaimėtojui A.Valinskui teko apsirengti sirgalių šokėja, į rankas pasiimti kutus ir žygiuoti pučiamųjų orkestro priekyje.

Tačiau šįkart Kalėdų Senelio – Arūno arba Andriaus – likimą nulems ne moneta, o „Auksinio proto” žaidėjų šešetas. Jubiliejinėje 10-ojoje laidoje žais šeši vilniečiai: 28 metų fizikas Tadas Kildušis, 20 metų būsimoji medikė Rugilė Matulevičiūtė, 35 metų verslininkas Povilas Narbutas, 27 metų politologas Ernestas Ramonas, 31 metų profesionalus futbolo klubo „Trivartis" žaidėjas Linas Smalinovas ir 27 metų projektų koordinatorius Vilius Žalys.

Vakaro devizu pasirinkęs savo komandos nario moto „Kai žmogus žino, į kurį uostą plaukia, visi vėjai yra palankūs”, A.Valinskas palinkėjo žaidėjams gero vėjo. Kuriai komandai jis bus palankus, kuris iš dviejų „Auksinio proto” vedėjų – A.Valinskas ar A.Tapinas jau pradės auginti Kalėdų Senelio barzdą, pamatysime trečiadienį 21.15 val. per LRT.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.