Juodoji magija grąžina meilę ir šalina konkurentus

Būrėjos ir vadinamosios raganos neslepia nuostabos dėl pastaruoju metu būrimo salonų išgyvenamo aukso amžiaus. Ne tik dėl nelaimingos meilės alpstančios moterys juodąja magija bando susigrąžinti vyrus – šio pragaištingo ritualo imasi ir kostiumuoti vyrai, šalinantys iš kelio rimtus konkurentus.

Laidos „Pasaulis X“ vedėjas Saulius Čiučelis.
Laidos „Pasaulis X“ vedėjas Saulius Čiučelis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2014, 12:30 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 2:10 PM

„Tas vartojamasis požiūris kito žmogaus atžvilgiu, kai per ritualus ar kitokias apeigas bandoma paveikti jį ir priversti mylėti ar veikti priešingai, nei jis nori, iš karto kuria negatyvų bendravimo lauką. Žmogus neturi į kitą žmogų žiūrėti iš vartotojo pozicijų. Bet jeigu taip nutinka, tai čia tiesioginis kelias į juodąja magiją“, – apie pražūtingą juodosios magijos, nužiūrėjimų ir prakeiksmų galią penktadienį 20.55 val. laidoje „Pasaulis X“ kalbės konspirologas Gintaras Mikšiūnas ir parapsichologė Elona Petkelienė.

Manoma, kad nužiūrėjimas veikia, kai pikta linkintis ar ypatingomis galiomis apdovanotas žmogus vien žvilgsniu gali neigiamai paveikti kito žmogaus ar kito gyvo padaro savijautą. Nužiūrėtieji žmonės ar gyvuliai suserga, augalai vysta, o piktu žvilgsniu paveiktų namų gyventojus ima persekioti nesėkmės.

„Nužiūrėjimas ezoterikoje yra procesas, kurio metu sudarkomos ir pažeidžiamos subtilios žmogaus struktūros: biolaukas, aura, organų energetika“, – sakė Jonas Algimantas Dainauskas. Jis teigia, kad sunkių nužiūrėjimų rezultatas yra baimė, nerimas, nepasitikėjimas savimi, depresijos, nesibaigiančios ir įkyriai persekiojančios nelaimės.

Prakeiksmai, persekiojantys kelias giminės kartas, istorijoje paliko ne vieną mįslę, pavyzdžiui, Kenedžių klano nesėkmės nuo prezidento Džono F. Kenedžio (John F. Kennedy) nužudymo iki kitų skaudžių nelaimių: nepavykusi smegenų operacija, persileidimai, infarktai, žūtys per lėktuvų katastrofas bei savižudybės.

Apie pragaištingus juodosios magijos ritualus – penktadienį 20.55 val. laidoje „Pasaulis X“ per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.