Kristina Brazauskienė sudarė geidžiamiausių vyrų sąrašą

Penktadienį LNK laidoje „KK2 penktadienis“ – itin karšta ir aistringa diskusija apie Lietuvos politikos didžiavyrių aistras ir nuodėmes. Mat žmonės kalba, kad Seimo vicepirmininkas Kęstas Komskis neva turi net 4 nesantuokinius vaikus: 3 sūnus ir mergytę.

K.Brazauskienė.<br>D.Umbraso nuotr.
K.Brazauskienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2014, 4:14 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 1:33 PM

Šią žinią jau, matyt, girdėjo net pati Kristina Brazauskienė, nes paklausta, koks Lietuvos vyras jai yra pats „geidžiamiausias“ ji užtikrintai išvardijo: „pirmoj vietoj Brazauskas, antroj – Ernestas Butrimas, trečioj – dabar jau Komskis...“

Paklausta, kodėl Komskis, Kristina atsakė, kad būtent šis vyras neva garsėja savo aistringa praeitimi, tiesa, jos skonį Komskis ne itin atitinka, nes „jam trūksta ir ūgio, ir svorio“.

Tačiau kitoms Lietuvos gražuolėms Komskis, matyt, labai patinka, nes iš Pagėgių į „KK2 penktadienį“ atvykę ypatingieji svečiai paliudys: Pagėgių krašto moterys neabejingos Komskių giminei.

Įtariama, kad trys to krašto moterys augina nesantuokinius Komskio vaikus. Išgirdę, kad Seimo vicepirmininkas toks aistringas vyras, šią žinią ims aptarinėti Seimo nariai N.Puteikis, R.Žilinskas, į politikos aukštumas pretenduojanti Raisa Šarkienė, politikas A.Orlauskas ir dainininkas L.Kernagis. O grupė „Baika“ specialiai K.Komskiui uždainuos dainą, simboliškai pavadintą „Oi liuks liuks...“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.