Vaidas Baumila uždainavo su Meksikos melodramų žvaigžde

Meksikoje gyvenantis 28-erių brazilų aktorius Rodrigo Massa lietuviams puikiai pažįstamas iš serialo „Aistros spalvos“, kurį rodo TV3, įrašė dainą su Vaidu Baumila. 

A.Zunigo (viduryje) įrašė dainą su V.Baumila (kairėje).
A.Zunigo (viduryje) įrašė dainą su V.Baumila (kairėje).
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-13 13:30, atnaujinta 2018-01-21 13:58

„Sveiki, esu Rodrigo Massa ir vaidinu seriale „Aistros spalvos“. Atvykau aplankyti Lietuvos ir kviečiu žiūrėti „Aistros spalvas“ per TV3“, – specialiame vaizdo klipe lietuviškai, su vos tejuntamu ispanišku akcentu, kalba R. Massa.

Tame pačiame vaizdo klipe R. Massa žiūrovams primena esąs ne tik aktorius, bet ir dainininkas ir džiaugiasi su laidos „VIP“ vedėju Vaidu Baumila įrašęs hitą „Wake Me Up“.

Aktorius nuolat keliauja po tas šalis, kuriose rodomas serialas. Taip žinomas vyras atsidūrė ir Lietuvoje.

Ir nors TV3 seriale Rodrigui tenka vaidinti nedorėlį, gyvenime jis – tikra priešingybė – mielas, draugiškas, atlapaširdis.

R. Massa per savaitę trukusią viešnagę Lietuvoje spėjo paragauti nacionalinių valgių, aplankyti įžymių objektų, pabendrauti su žurnalistais ir nusifilmuoti vaizdo klipuose. Aktorius savo nuotraukomis ir filmuotais vaizdais iš klipo filmavimo užkulisių mielai dalinasi savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“, tikindamas, kad jam buvo didi garbė sudainuoti dainą su V. Baumila.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.