„Lietuvos talentuose“ Rūtą Ščiogolevaitę pravirkdė klounas

Devintojoje, priešpaskutinėje TV3 projekto „Lietuvos talentai“ atrankų laidoje, tarp stebinančių pasirodymų – muzikantų gausa, neeilinio talento svetimšalis klounas ir kamuolį gainiojantis futbolininkas, kuriam salė plos atsistojusi.

Svetimšalis klounas iš Izraelio buvo toks juokingas, kad teisėjai ir žiūrovai salėje iš juoko net apsiverkė.
Svetimšalis klounas iš Izraelio buvo toks juokingas, kad teisėjai ir žiūrovai salėje iš juoko net apsiverkė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2014, 12:45 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 12:09 PM

Į „Lietuvos talentų“ sceną žengs mergina, dainininkės Mios įkurtoje grupėje grojanti gitara. Stygas puikiai valdanti mergina TV3 žiūrovus stebins neeiliniu kūriniu, kuriuo apdainuojamos kelio nesugebančios pereiti katės.

Kita muzikantė į laidą atvyks tiesiai iš Amerikos. Profesionali smuikininkė nutarė išbandyti jėgas kaip solistė, pasirinkdama sudėtingą Whitney Houston kūrinį.

Dar vienas netikėtas svečias iš užsienio atkeliaus iš Izraelio. Praeityje buvęs puikus šokėjas nutarė gyvenimą paskirti vaidybai, ir ne bet kokiai: svetimšalis klounas bus toks juokingas, kad užkulisiuose juoku leipdami laidos vedėjai Ramūnas Cicėnas bei Marius Repšys nesugebės jo pakalbinti, o teisėjai ir žiūrovai salėje iš juoko net apsiverks.

„Klounas – be galo reta profesija bei, ką ir kalbėti, – ypač retas svečias šalies televizijoje“, – pabrėžia „Lietuvos talentų“ režisierius Mindaugas Meškauskas.

Improvizuoti mėgstantis futbolininkas įrodys, kad bespardant kamuolį galima atlikti neįtikėtinų triukų. Ką jis iškrės, kad po pasirodymo vaikinui salė plos atsistojusi?

Dar vienas muzikalus vaikinas atskleis ypatingą istoriją: dalyvavęs „Lietuvos talentų“ atrankose Kaune, jis išgirdo du teisėjų „Ne“, todėl į projektą nepateko. Nenorėdamas pripažinti nesėkmės, jis entuziastingai vasarą atakavo „Lietuvos talentų“ kūrybinę grupę su prašymu leisti pabandyti dar kartą. Trokšdamas antro šanso (mat atrankoje iš jaudulio sugrojo ne tą dainą, kurią repetavo), atkaklus vaikinas sulaukė dar vienos galimybės parodyti savo talentą.

„Nors šou taisyklės to neleidžia, nutariau suteikti jam galimybę pabandyti antrą kartą. Maža ką, pagalvojau, gal tikrai tai talentingas žmogus, degantis noru įgyvendinti svajonę, kuriai išsipildyti trukdo tik taisyklės“, – sakė „Lietuvos talentų“ režisierius M.Meškauskas.

Tai – beprecedentis įvykis projekto istorijoje, kurį TV3 žiūrovai išvys sekmadienį, 19.30 val. Ir sužinos rezultatą.

Jau poryt, lapkričio 16 d., ir dar vieną sekmadienį po jo bus rodomos paskutinės dvi „Lietuvos talentų“ atrankų laidos. Per visas atrankas daugiau nei šimtas dalyvių gavo du arba tris teisėjų „Taip“, tačiau į kitą etapą – pusfinalius – pateks tik pusė.

Lapkričio 30 d. bus rodoma speciali „Lietuvos talentų“ laida, kurioje teisėjai nuspręs, kurie 50 talentingiausių pateks į pusfinalius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.