Savo vyro širdį Jūratė Norvaišienė užkariavo sumuštiniais

Žinomi Lietuvos šokėjai ir šokio mokytojai Jūratė ir Česlovas Norvaišos šiemet švenčia 55-erių metų gyvenimo kartu sukaktį, tačiau dideliu įvykiu to nevadina. Savo šeimos sėkmės paslaptimi jie vadina tai, jog niekada vienas kito nevaržė.

Laidoje „Virtuvės istorijos“, kurią veda aktorius A.Žiurauskas, Jūratė ir Česlovas Norvaišos papasakojo savo pažinties istoriją.
Laidoje „Virtuvės istorijos“, kurią veda aktorius A.Žiurauskas, Jūratė ir Česlovas Norvaišos papasakojo savo pažinties istoriją.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-14 15:40, atnaujinta 2018-01-21 11:27

„Normalus vyras nekeičia savo žmonos, jis keičia meilužes“, – šį sekmadienį 10.00 val. TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ paslaptingai šypsodamasis sakys Č.Norvaiša.

Pora susipažino studijų laikais, dar krimsdami medicinos mokslus. Jūratė jau pirmame kurse pastebėjo aktyvų, išraiškingą vaikiną. Tuo metu gražuolei merginai pačiai netrūko gerbėjų, tačiau ji ėmė siekti Česlovo dėmesio.

Č.Norvaiša buvo visos studijų grupės variklis ir, nors atrodė nepasiekiamas, Jūratė jo širdį užkariavo... paprastais sumuštiniais.

„Aš jam tepdavau sumuštinius. Tačiau Česlovas buvo labai išdidus ir niekada jais nesivaišindavo, jeigu pasiūlydavau tik jam. O aš – gudravau, pradėjau vaišinti kitus studentus. Na, tada jau ir jis mano sumuštinių paragaudavo“, – prisiminė juokdamasi ponia Jūratė.

Pastangos buvo vertos vargo – pora pradėjo draugauti antrame kurse ir nuo to laiko beveik nesiskyrė. Iki šiol Norvaišos dažnai būna kartu, galantiškas ponas Česlovas niekada neišeina iš namų žmonos nepabučiavęs.

Ir paradoksas – rodos, idealiai sutariantys, keletą dešimtmečių kartu gyvenantys Jūratė ir Česlovas nemūvi vestuvinių žiedų.

„Žiedas man vergystės simbolis“, – teigia Č.Norvaiša ir priduria, jog negalima apriboti žmogaus laisvės, nes tik tokiu atveju santykiai gali išlikti sveiki. Svarbiausia, pasak jo, porai būti draugais, o tik po to eina meilė.

Taigi, Norvaišų šeimoje posakis, jog į vyro širdį patenkama per skrandį, pasitvirtino.

Abu sutuoktiniai, iki šiol turintys daug veiklos, visada randa laiko bendriems sekmadieniniams pusryčiams, į kuriuos jau šį sekmadienį 10.00 val. bus pakviesti ir laidos „Virtuvės istorijos“, kurią veda aktorius Andrius Žiurauskas, žiūrovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.