Virš bebaimio Samo galvos prašvilpė kardas

Koks jausmas, kai daugiau nei tris kilogramus sveriantis iki žvilgesio išgaląstas kardas švysteli ir ant galvos padėtą arbūzą čiaukšteli pusiau?

Samas nepabūgo sudalyvauti pavojingame pasirodyme.
Samas nepabūgo sudalyvauti pavojingame pasirodyme.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Nov 16, 2014, 3:09 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 8:33 AM

Tokiam kvapą gniaužiančiam išbandymui ryžosi „Lietuvos talentų“ (TV3) prodiuseris ir teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas, kai į sceną jį pakvietė antrąsyk šiame projekte dalyvaujantys „Antikos kariai“. Tai grupė vyrų, kurie tikrais aštriabriauniais kardais švaistosi taip, tarsi šie būtų žaisliniai, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas „TV antena".

„Antikos kariai“ prieš kelerius metus taip išgąsdino teisėją Rūtą Ščiogolevaitę, kad ji atsisakė ištarti jiems „taip“. Šiemet komanda grįžo su dar pavojingesne programa – demonstravo vidinės ramybės ir koncentracijos meną. R.Ščiogolevaitę ir šįsyk nugalėjo baimė. Karių pasirodymą ji stebėjo pasislėpusi po stalu, o galiausiai vėl ištarė „ne“.

Tačiau pavojingi triukai gąsdino ne visus teisėjus. „Antikos karių“ paragintas Samas ryžosi ne tik žengti į sceną ir palaikyti rankose medinę lazdą, kurią vienas iš karių kardu sukapojo į kelias dalis, bet ir dar didesniam išbandymui.

„Samai, nereikia! Mes žinome, kad tu drąsus, bet tai pavojinga“, – meldė Samo draugas ir kolega Marijus Mikutavičius, tačiau šis nepaklausė.

Klūpančiam prodiuseriui kariai ant galvos uždėjo arbūzą ir šis po kelių sekundžių kardu perkirstas pusiau nuskriejo ant žemės, aptaškydamas Samą rausvomis sultimis.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.