Iš televizijos studijos – tiesiai į areštinę

LNK laidoje „Yra kaip yra“ – diskusija apie nepilnamečių įvykdytus nusikaltimus. Koks jauniausias nusikaltėlis Lietuvoje ir už ką jis pateko už grotų? Kokiomis sąlygomis jaunieji nusikaltėliai atlieka bausmę ir kas jų laukia išėjus į laisvę?

R.Goberis.
R.Goberis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2014, 1:23 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 7:05 AM

Laidos vedėjus ir dalyvius šokiravo vieno, laidoje dalyvavusio jaunuolio Ramūno Goberio elgesys. Įžūlus vaikinas su pasididžiavimu pasakoja, kaip pažeidinėja kelių eismo taisykles, kad vairuoja be vairuotojo pažymėjimo. „Dar visai nedaug turėjau tų pažeidimų ar avarijų... Tik dešimt!” – savo pareiškimais stebino laidos svečias. Taip pat jis prisipažino, kad už automobilio vairo pirmą kartą sėdo sulaukęs trylikos. „Juk į mokyklą reikėjo kažkaip nuvažiuoti. Iki jos beveik du kilometrai kelio!”– sakė laidos svečias. Beje, iš karto po laidos Ramūnas keliavo į areštinę - už dar vieną eilinį nusižengimą.

Dar vienas laidos svečias – prieš kelerius metus žiauriai nužudytos merginos brolis, kuris į laidą atėjo pasipiktinęs sąlygomis, kuriomis bausmę atlieka jos sesers žudikas... Kaip įtaria aukos šeima, nuteistasis naudojasi internetu ir socialiniuose tinkluose ieško merginos.

Abejingų nepaliekantys liudijimai jau šią pirmadienio pavakarę 17.15 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.