Projekte „Tikri vyrai“ R.Šimašių keičia G.Steponavičius

LRT projekto „Tikri vyrai“ komandoje – pokyčių metas: savivaldos rinkimuose dalyvaujantį Remigijų Šimašių karių gretose keičia kitas liberalių pažiūrų Seimo narys Gintaras Steponavičius.

G.Steponavičius.
G.Steponavičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-17 16:41, atnaujinta 2018-01-21 06:24

„Įsijungimas į projektą buvo paženklintas ekstremalia situacija: pakibimas žemyn galva 15 metrų aukštyje man išliks visam gyvenimui. Džiaugiuosi, kad tai neišmušė manęs iš vėžių ir savo jėgomis pavyko pasiekti žemę“, – pasakojo naujai iškeptas karys. Primename, kad realybės dokumentikos projekte dalyvauja renginių organizatorius, verslininkas Jogaila Morkūnas, sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas, TV žinių vedėjas Marijus Žiedas, stipriausias žmogus pasaulyje Žydrūnas Savickas, mokslininkai ir verslininkai dvyniai Augustinas ir Kristijonas Vizbarai, Seimo narai Andrius Mazuronis, Juras Požela ir Gintaras Steponavičius, muzikantas Gabrielius Liaudanskas, penkiakovininkas Edvinas Krungolcas, visuomenininkas Tadas Langaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.