Žilvinas Žvagulis dešrą perka „į skolą“?

TV3 dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ eteryje toliau žeria įdomybes iš garsių dainininkų Irenos ir Žilvino Žvagulių gyvenimo. Rodos, Ž. Žvagulis neturi ko slėpti: prieš televizijos kameras jis nesidrovi nei savo mylimo šuns ekskrementų surinkti, nei parduotuvėje „į skolą“ dešros paprašyti.

Ž.Žvagulis.
Ž.Žvagulis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2014, 1:16 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 7:05 AM

Kai Žvagulių gyvenime atsirado šuo – didysis Šveicarijos zenenhundas Aras, namai prisipildė džiaugsmo ir dinamikos. Atsirado ir neišvengiamų ritualų – vos įdienojus vesti šunį į lauką ir surinkti tai, ką jis po savęs palieka.

Ž. Žvagulis – iš tų šeimininkų, kurie laikosi įstatymų ir savo augintinio paliktas „žymes“ pareigingai surenka. Žilvinas trečiadienį prisipažins: jo šuo – nesikuklina, tad įspūdingam „palikimui“ lauke surinkti žinomas vyras iš anksto pasirūpina daugybe maišelių.

Trečiadienio laidoje – filmavimo kameromis užfiksuotos akimirkos, kai rytą dainininkas kišenes prisikemša maišelių ir išveda šunį į lauką. Beje, iš namų išeidamas turės ir dar vieną tikslą – užsukti į artimiausią parduotuvėlę ir nusipirkti mėgstamos virtos dešros.

Deja, jau tik parduotuvėje Žilvinas supras, jog pamiršo piniginę. „Pilnos kišenės maišelių, nėr kur piniginės dėti, – pardavėjai pasiguos žinomas vyras. – Duokite dešros į skolą, aš pinigus atnešiu vėliau.“

Kaip į tokį prašymą reaguos dainininką gerai pažįstanti pardavėja? Kas dar neįprasto nutiks Žilvinui šią savaitę? Atsakymai – jau trečiadienį 21.00 val. realybės šou „Žvagulio klanas“ per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.