A. Čekuolis žmonai apie buvusias nepasakoja, kad ši nepavydėtų

Vos prieš savaitę 83-ąjį gimtadienį sutikęs garsus žurnalistas, rašytojas ir keliautojas Algimantas Čekuolis jį atšventė su artimiausiais žmonėmis – žmona Edita, vaikais, broliais, draugais. E. Čekuolienė vyrui padovanojo bėgimo takelį, kurio po prieš kelerius metus patirtos stuburo traumos ponui Algimantui labiausiai reikėjo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2014, 3:48 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 4:23 AM

Tačiau svarbiausią dovaną ponia Edita vyrui įteikė kelios dienos prieš šventę. Tai – naujausia, jau ketvirtoji jos knyga „Augi(ni)mo psichologija“, dedikuota jųdviejų su A. Čekuoliu vaikams.

„Algimanto gimtadieniai visuomet įsimintini“, – LRT laidos „Gyvenimas“ kūrėjams pasakojo ponia Edita. Moteris prisiminė, kaip kitą vakarą po 75-ojo žurnalisto jubiliejaus šventės jiedu su vyru nuėjo į Vilniaus Mažąjį teatrą, kur žiūrėjo Samuelio Becketto pjesę „Belaukiant Godo“.

„Po to, kai spektaklis baigėsi, kaip įprasta, artistai išėjo nusilenkti. Aktorius Audrius Bružas rankoje laikė dovanų maišelį, kažkas kitas – gėlių. Staiga, kažkuris ir artistų sako: „Bet juk jis čia!“ Kitas klausia: „Kas, Godo?“ A. Bružas papurtė galvą: „Ne, Čekuolis čia!“ Ir tuomet jie labai gražiai pasveikino Algimantą. Tai buvo išties įspūdinga“, – linksmai pasakojo E. Čekuolienė.

Aštuoniolika metų trunkanti santuoka su Algimantu Čekuoliu žinomai psichologei – tarsi nenutrūkstantis nuotykis, kurio metu iš vyro ji mokėsi gyvenimo išminties.

„Kartais aš moteriškai kvailai klausdavau apie kitas, iki manęs jo gyvenime buvusias moteris. O Algimantas atsakydavo: „Aš jums galiu papasakoti, tačiau ką jūs veiksite su šiais griaučiais spintoje?“

Ir aš supratau, kad pavydėsiu. Labai pavydėsiu, nors tai visiškai beprasmiška“, – prisipažino ponia Edita.

Jau rytoj, 18.50 val. LRT televizijos laidoje „Gyvenimas“ Algimantas ir Edita Čekuoliai atskleis savo gyvenimo paslaptis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.