Žvaguliai apie gyvenimą kalbasi gulėdami ant grindų

Dar prieš TV3 dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ startą jo pagrindinis herojus – dainininkas Žilvinas Žvagulis tikino, kad neketina apsimetinėti kuo nesąs. Vyras laikosi žodžio: žmonos Irenos nekviečia vakarienės su išblizgintais sidabriniais indais, o panoręs su ja dvasingai pasikalbėti prigula... tiesiog ant grindų.

Irenos ir Žilvino Žvagulių namuose nuotykių nestinga.
Irenos ir Žilvino Žvagulių namuose nuotykių nestinga.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2014, 4:15 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 4:23 AM

Tiek realybės šou „Žvagulio klanas“ kūrybinė grupė, tiek TV3 žiūrovai spėjo įsitikinti, kad ryškios pramogų pasaulio poros – Irenos ir Žilvino Žvagulių namuose nuotykių nestinga. Tiesa, kartais laidos komanda išgirsta paprastą, jaukų šeiminį pokalbį, kai žinomi sutuoktiniai tiesiog įsitaiso prie židinio ar tiesiog išsitiesia ant grindų ir žiūrėdami į lubas svajoja apie savo ateitį.

Vieną tokių akimirkų Žilvinas vėl prabilo apie savo ketinimus vesti I.Starošaitę bažnyčioje ir eiti su ja per gyvenimą kol mirtis išskirs. „Aš pagalvosiu, kiek dar iškentėsiu su tavimi. Ir ar tikrai aš sutinku su tavim gyvent“, – kalbėdama su vyru koketavo I.Starošaitė.

„Ką tu vis „aš“ ir „aš“?“ – nepraleido pro ausis Žilvinas. Šią gyvenimo sceną jau rytoj, trečiadienį, 19.30 val. išvys TV3 žiūrovai, o internautai gali pamatyti jau dabar televizijos paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Vis dėlto, norėdamas pelnyti žmonos pritarimą bažnytinei santuokai, žinomas vyras yra pasiryžęs tesėti ypatingą pažadą Irenai. Kokius sandėrius tarpusavyje rengia Žvaguliai? Visi atsakymai – realybės šou „Žvagulio klanas“ jau šį trečiadienį 21.00 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.