Aktorius J. Baliukevičius nesikrato „blogiukų“ vaidmenų

Atšalus orams ne vienas lietuvis ima svajoti apie atostogas šiltuose kraštuose. Tarp tokių – ir populiariausio TV3 serialo „Pasmerkti 3“ herojė Santa (akt. Emilija Latėnaitė). Ji perka du lėktuvo bilietus ir padaro staigmeną savo aistros objektui Kuperiui. Tačiau vaikinas tiek įsitraukęs į pavojingus darbelius, kad net žada mylimąją nuvilti. Kuperį įkūnijantis aktorius Josifas Baliukevičius įtaigiai vaidina „blogiuką", nors šis apibūdinimas jam pačiam – svetimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2014, 2:51 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 2:44 AM

Televizijos serialų gerbėjai dažnai mėgsta personažus tapatinti su aktoriais. Kas bendra tarp J.Baliukevičiaus ir jo veikėjo – kontrabandininko Kuperio, kurį laiką lindėjusio butelio dugne, išvariusio iš namų seserį, miegantį su ginklu po pagalve?

Gana dažnai „blogiukų” vaidmenis gaunantis aktorius J.Baliukevičius tikina, kad šio žodžio išvis nemėgsta: „Nors mano personažas yra nusikaltėlis, aš negaliu vienareikšmiai pasakyti, kad jis – blogas žmogus.“

Panašumų su Kuperio personažu aktoriui sunku ieškoti. Skirtumus įvardinti – daug lengviau. „Kartais vaidinant tenka įveikti save – aš tikrai nesu toks impulsyvus ir taip staigiai emociškai užsiliepsnojantis kaip Kuperis. Ir gyventi kaip jis nenorėčiau, nebent panašaus dydžio name“, – juokauja TV3 serialo aktorius.

Josifas mano, kad aplinka, kurioje žmogus auga, yra labai svarbi. Ypač ta, kurioje augi ir bręsti kaip asmenybė. „Štai kad ir Kuperis, – svarsto aktorius, – jis gyvena prabangoje, bet argi jis laimingas?“

TV3 televizijos eteryje serialas „Pasmerkti“ pasirodo jau penktą sezoną ir sulaukia didžiulio žiūrovų dėmesio. Pats J.Baliukevičius linkęs sėkmę priskirti komandiniam darbui. „Man malonu dirbti su šia filmavimo grupe. Mes vieni kitus suprantame, filmuotis įdomu. Scenarijaus autorius Edvinas Kalėda pasistengė serialo veiksmą kartais padaryti net ekstremalų, todėl nuobodžiauti filmavimo aikštelėje netenka. O tai juk labai svarbu“, – mano J.Baliukevičius.

Šiuo metu serialo vingiai tiesiog liepsnoja. Aplink verslininko Keinio (akt. Vytautas Rumšas) namus šmirinėja įtartini tipai, o jo slenkstį peržengęs žmogus iš struktūrų nieko gera nežada. Santos tėvas nusprendžia, kad dukrai tokiu sudėtingu laikotarpiu tikrai verčiau skristi į Egiptą. Bet kaip pasielgs Kuperis? Ar nuvils Santą, likęs tvarkyti reikalus Lietuvoje, o gal viską mes ir skris kartu? Atsakymai – šios savaitės „Pasmerkti 3“ serijose 20.30 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.