Arūnui Valinskui dėl lažybų gali tekti auginti barzdą

Barzdų madai neatsispyrė ir ilgametis televizijos šoumenas Arūnas Valinskas – ir ne todėl, kad šį trečiadienį LRT „Auksiniame prote” žais vienas temperamentingas barzdyla. Ne, Arūnas nemėgsta nusižiūrėti ar aklai sekti madą – barzdą auginti po praėjusios savaitės lažybų jam liepė kolega Andrius Tapinas.

A.Tapino (kairėje) iššūkis A.Valinskui gali priversti šį smarkiai pakeisti išvaizdą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
A.Tapino (kairėje) iššūkis A.Valinskui gali priversti šį smarkiai pakeisti išvaizdą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2014, 10:36 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 3:15 AM

Priežastis paprasta – praėjusią savaitę A.Valinskas ir A.Tapinas susilažino: kurio iš jų komanda praloš iš eilės du kartus, pralaimėjusysis turės persirengti Kalėdų Seneliu ir prisikrovęs pilną maišą dovanų važiuoti ten, kur nurodys laimėjusysis. Azartas studijoje tvyro ne tik žaidėjų, bet ir vedėjų pusėje – Arūnui ir Andriui išties rūpi, kad jų pasirinktos komandos žaidėjai teisingai atsakytų į klausimus ir laimėtų.

Antra vertus, užsiauginti barzdą ir tapti Kalėdų Seneliu ne taip jau ir blogai, tačiau labiau nei šios garbingos pareigos LRT intelektinio žaidimo vedėjus erzina pralaimėjimo kartėlis ir kolegos pašaipos. Vis dėlto po praėjusio trečiadienio žaidimo rezultatas 1:0, ir barzda, anot A.Tapino, A.Valinskui jau dygsta.

Kokią komandą Arūnas pasirinks šį kartą? Ar padės Arūnui sulyginti rezultatą 40-metis vadybininkas iš Kauno Jonas Palys, kuris pareiškė geriausiai žinąs Kauno funikulierių istoriją? Ar šios žinios jam pravers? A.Valinsko komandoje taip pat žais 34 metų finansų konsultantas Marius Pilibas ir 23 metų būsimasis medikas Adomas Pilinkus, teigiantis, jog „jei tavęs niekas nesupranta, dar nereiškia, kad esi menininkas."

A.Tapino komanda šįkart itin mišri ir spalvinga – pergalės sieks 27 metų verslo analitikė Karolina Staniulytė, 62 metų fizikas Česlovas Šimkevičius bei 33 metų teisininkas ir renginių organizatorius, protmūšių vedėjas Tomas Tracevskis, laidoje surengęs tikrą šou. Tai šis barzdyla, dėstęs teorijas nuo Dievo iki Skovilio skalės, filosofavęs apie graužikus ir čigonus, gadino nervus kitiems žaidėjams, tačiau linksmino žiūrovus ir vedėjus.

Tad šį trečiadienį „Auksinį protą” verta pažiūrėti vien dėl barzdų klausimo – ar barzdyla Tomas padės iškovoti pergalę A.Tapinui ir ar A.Valinskas tikrai bus priverstas užsiauginti Kalėdų Senelio barzdą?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.