„VMG“: visa tiesa ir mitai apie sveiką aliejaus vartojimą

Alyvuogių, saulėgrąžų, rapsų aliejus, o gal maisto gamyboje naudojate sviestą? Nė vienas šių produktų nėra nesveikas, tačiau reikia žinoti, kada kurį rinktis. Būtent apie aliejaus teikiamą naudą pasakos kulinaras Alfas Ivanauskas su VMG komanda ir laidos svečiais laidoje „VMG kulinarinis žurnalas“ šeštadienį 10.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

A.Ivanauskas.
A.Ivanauskas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-21 15:44, atnaujinta 2018-01-20 22:08

Laidoje A.Ivanauskas pasidalijo nesudėtingais receptais, kurie ypač pravers laukiant svečių, taip pat paaiškino, kaip pagaminti net du Ispanijos įkvėptus patiekalus – sūrio spurgas su dešra bei gardžiąsias gruzdintas mažas desertines spurgas.

Dvi laidos viešnios – profesionali sporto trenerė ir gydytoja atskleidė, kad aliejus yra kone būtinas visavertei mitybai tiek tiems, kurie rūpinasi savo sveikata, tiek ir atidžiai prižiūrintiems figūrą ir sportuojantiems.

Kaip ir kiekvienoje laidoje, komanda pristatė gardų reportažą rubrikai „36 kulinarinės valandos“, dalydami naudingus patarimus keliaujantiems ir norintiems atrasti gardžiausius kiekvienos šalies kąsnelius. Taip pat laidoje paskelbtas konkursas, kuriame žiūrovai kviečiami dalyvauti naudojantis VMG „Facebook“ paskyra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.