Atsisveikindami su televizija radistai išdūrė Ugnę Skonsmanaitę

Šį penktadienio vakarą 21 val. – nuotaikingojo LNK šou „Norim dar! Su radistais“ sezono pabaiga. Atsisveikindami su LNK žiūrovais iki naujų susitikimų Pasaulinės televizijos dienos proga radistai nusprendė išdurti savo naujuosius televizijos kolegas.

Susitarę su T.Ališausku radistai išdūrė U.Skonsmanaitę.
Susitarę su T.Ališausku radistai išdūrė U.Skonsmanaitę.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2014, 3:59 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 10:08 PM

Rubrikoje „Visiškai slaptai“ radistai kone iki isterijos privedė „KK2“ laidos vedėją Ugnę Skonsmanaitę. Su jos partneriu Tomu Ališausku radistai Rolandas Ir Jonas sudarė slaptą vyrišką sandėrį. Ugnei nieko nežinant, vieno „KK2“ filmavimo metu Tomui buvo pritvirtintas slaptas mikrofonas. Pagal vyrų susitarimą, Tomas turėjo klausyti radistų nurodymų ir kalbėti Ugnei tai, ką girdi per ausinę. Neatpažįstamai pasikeitęs partnerio elgesys išmušė iš vėžių U.Skonsmanaitę.

Be „Slaptosios rubrikos“, šį penktadienio vakarą „Norim dar! Su radistais“ studijoje legendinius „Lietaus lašus“ dainavo Beata iš praeityje populiarios grupės „Funky“. Jai taip pat teko radistų užduotis perskaityti paprastus virtuvės receptus isteriškai ir seksualiai.

O visam paskutinės sezono laidos paradui vadovavo energingoji raudonplaukė Asta Staišaitytė – Malaskienė. Priminsime, kad šį sezoną šou pranešėjo duonos jau išbandė aktorė Inga Jankauskaitė, ponia Kristina Brazauskienė, dizaineris Juozas Statkevičius, aktorė Asta Baukutė, sveikinimų koncerto ir loterijų vedėja Laima Kybartienė, lakūnas Jurgis Kairys, maestro Donatas Katkus, kandusis Algis Ramanauskas, Artūras Zuokas, „Miss Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė ir politikas Rokas Žilinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.