I.Kazlauskaitės draugą milijonierių patraukė „Šok su manimi“

Į TV3 eterį nuo gruodžio 6 dienos sugrįžta projektas „Šok su manimi“. Ant parketo suksis įspūdingos profesionalių šokėjų ir šalies žvaigždžių poros. Negana to, „Šok su manimi“ sužavėjo milijonierių iš Kalifornijos – pažinčių svetainės „Matchmillion.com“ įkūrėją Aaroną Perezą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2014, 10:05 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 7:01 PM

A. Perezas itin susidomėjo TV3 eteryje jau penktąjį sezoną rengiamu populiariu projektu – ne tik nusprendė bendradarbiauti su jo kūrėjais, bet ir puse lūpų užsimena, jog pats mielai pasirodytų ant „Šok su manimi“ parketo.

„Man patinka televizijos šou, panašių į „Šok su manimi“ turime ir Amerikoje. Beje, buvau labai nustebintas dar nematytu projektu „Pasiutę šunys“, kurio premjeroje teko sudalyvauti. Lietuvoje yra daug talentingų žmonių – tikiu lietuviškojo „Šok su manimi“ naujo sezono sėkme“, – entuziastingai pasakoja A. Perezas.

Amerikietis verslininkas Lietuva susidomėjo ne tik dėl verslo plėtojimo, bet ir dėl asmeninių priežasčių. Pažintis su lietuvaite paskatino Aaroną dar labiau pažinti mūsų šalį. Į kino teatre vykusią TV3 siaubo realybės šou premjerą „Pasiutę šunys“ A. Perezas atvyko su dainininke Ingrida Kazlauskaite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?