R.Vyšniauskas prakalbo apie nuotykius, patirtus su Ž.Žvaguliu

TV3 dokumentinio realybės šou „Žvagulio klanas“ žiūrovai vis artimiau susipažįsta su Žvagulių šeimos asmeniniu gyvenimu. 

R.Vyšniauskas ir Ž.Žvagulis
R.Vyšniauskas ir Ž.Žvagulis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-24 15:58, atnaujinta 2018-01-20 17:56

Kol Irena Starošaitė lankėsi pas plastikos chirurgą Kęstutį Vitkų, Žilvinas, naudodamasis proga, susikrovė lagaminus ir kartu su filmavimo grupe išlėkė į Klaipėdą. Ten jis aplankė draugą, Lietuvos sunkiaatletį čempioną Ramūną Vyšniauską, visiems geriausiai žinomą Vyšniuko pravarde.

Du humoro jausmo nestokojantys vyrai Klaipėdoje susitinka dažnai, ypač vasarą. „Mudu daug bendraujame – kepame mėsytes, pasakojame istorijas ir tiesiog būname kartu“, – sakė Vyšniukas. O istorijų – milijonas!“ Bet Žilvino bičiulis jų pasakoti nedrįsta: „Nuo mano ir Žilvino nuotykių sprogtų televizijos ekranai!“

Susėdę vyrai rimtai pasišnekėjo apie Ž. Žvagulio vis dažniau aptariamą „šliūbą“ ir bėgant metams viduje atsirandantį tikrumo jausmo troškimą. „Dėl aplinkui esančių kamerų mūsų su Žilva pokalbiai nesikeičia, – tikino Vyšniukas, – jokio diskomforto, mes juk pripratę.“

Kuo baigėsi vyrų pokalbis ir Irenos vizitas pas plastikos chirurgus, paaiškės jau šį trečiadienį 21.00 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.