Išsipildymo akcijoje – netikėti atlikėjų duetai

Išsipildymo akcija šį šeštadienį 19.00 val. visus kvies į gerumo kupiną koncertą, kurio muzikos meno vadovė Rosita Čivilytė intriguoja: „Gyvai gros muzikinė grupė, dainininkų kūriniams ruošiamos specialios aranžuotės, žiūrovų laukia netikėti duetai ir originalūs muzikiniai sumanymai.“

Pagrindiniai Išsipildymo akcijos koncerto vedėjai – J.Jurkutė-Širvaitė ir J.Jankevičius su žiūrovais sveikinsis iš televizijos studijos.
Pagrindiniai Išsipildymo akcijos koncerto vedėjai – J.Jurkutė-Širvaitė ir J.Jankevičius su žiūrovais sveikinsis iš televizijos studijos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2014, 2:34 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:59 PM

Tiesioginiame TV3 eteryje gražiausius pasirodymus ir šilčiausius linkėjimus akcijos mažiesiems herojams dovanos garsiausios šalies muzikinės scenos žvaigždės. Kartu uždainuos Rūta Ščiogolevaitė ir Girmantė Vaitkutė. Nustebins Violetos Tarasovienės ir Anželos duetas. Originalius pasirodymus ruošia Vaidas Baumila su Linu Adomaičiu, Rosita Čivilytė su Karina Krysko ir Anika, Evelina Sašenko su choru „Ąžuoliukas“, Kąstytis Kerbedis, Žygis, Martynas Kavaliauskas, o Violeta ir Vilius Tarasovai žada uždainuoti su savo dukrele.

Į centrines miestų aikštes visus žmones burtis kvies Vilnius (Katedros aikštėje), Tauragė, Telšiai ir Švenčionys. Įvairiuose Lietuvos miestuose įsižiebs žiemos švenčių simboliai – Kalėdų eglės, ir geros valios žmonės susivienys kilniam tikslui – padėti likimo nuskriaustiems vaikams.

Ypatingą transliaciją ves net penkios žvaigždžių poros. Pagrindiniai Išsipildymo akcijos koncerto vedėjai – Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Justinas Jankevičius su TV3 žiūrovais sveikinsis iš televizijos studijos.

Teletiltu kilnią akcijos misiją iš Vilniaus Katedros skleis ir Renata Šakalytė-Jakovleva su Nagliu Šulija, linkėjimus iš Tauragės siųs Audrė Kudabienė ir Egidijus Knispelis, Švenčionyse eglutės įžiebimo lauks Eglė Kernagytė-Dambrauskė ir Alvydas Unikauskas, o iš Telšių miesto aikštės sveikinsis Beata Nicholson ir Vitalijus Cololo.

Išsipildymo akcija kviečia aukoti jau dabar telefonu: 1890 (auka 2 litai), 1891 (auka 5 litai), 1892 (auka 10 litų). SEB banko klientai kviečiami papildomai prisidėti kuriant vaikų gerovę – už kiekvieną jų atsiskaitymą kortele SEB bankas 1 centą iš savo lėšų skirs Išsipildymo akcijos fondui. Prekybos centruose „Maxima“ jau pasirodė specialus žaisliukas – Išsipildymo akcijos arkliukas. Lėšos, surinktos už šį žaislą, keliauja į šių metų akcijos fondą.

Daugiau informacijos apie šių metų akciją: www.issipildymoakcija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.