Deivydas Zvonkus apie barzdotą Katažiną: „Negalėjau patikėti“

Maironis ir Končita – tokius netikėtus vaidmenis tenka atlikti naujai iškeptai Zvonkų porai. Atlikėja Katažina Zvonkuvienė ir kompozitorius Deivydas Zvonkus šiuo metu intensyviai filmuojasi LNK naujametinėje programoje.

D.Zvonkui teko Maironio, o Katažinai (nuotr.) - "Eurovizijos" laimėtojo Končitos vaidmuo.<br>Kadras iš filmavimo.
D.Zvonkui teko Maironio, o Katažinai (nuotr.) - "Eurovizijos" laimėtojo Končitos vaidmuo.<br>Kadras iš filmavimo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2014, 3:43 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:07 PM

„Pora kaip tvora – kunigas ir Končita, nieko nepridursi, - juokiasi Deivydas Zvonkus. – Pamatęs žmoną Končitos vaidmenyje, apsidžiaugiau. Negalėjau patikėti, kaip ji gali keistis. O jeigu ir gyvenime ji taip keisis, man nereikės kitų moterų“.

Naujųjų metų naktį LNK rodys beprotišką muzikinę pasaką apie Raudonkepuraitę - klasikinė Šarlio Pero pasaka taps neatpažįstama. Katažinai, pavyzdžiui, teko Raudonkepuraitės senelės... Končitos vaidmuo.

Naujųjų metų naktį per LNK netrūks ir kitų staigmenų: „Raudonkepuraitėje“ su Lietuva ir žiūrovais atsisveikins tautinė valiuta - litai. Deivydui Zvonkui teko ant 20 litų kupiūros įamžinto poeto ir kunigo Maironio vaidmuo.

„Žinant mano gyvenimo būdą, vaidmuo labai su juo kontrastuoja... Bet stilistai, visažistai pasistengė, ir tapau „dvadcoku“ (dvidešimties litų kupiūra)", - juokėsi Zvonkus.

LNK radistai Jonas ir Rolandas naujametę naktį taps legendiniais lakūnais S.Dariumi ir S.Girėnu, kurie puošia dešimties litų banknotą. Visos LNK žvaigždės netikėtuose amplua – jau naujametę naktį per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.