L. Adomaitis TV žiūrovus nukels į legendinio gangsterio laikus

Jau gruodžio 7 dieną, sekmadienį, 12 val. „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje startuos autorinė garsaus dainininko ir muzikos prodiuserio Lino Adomaičio laida „Pasaulis nuostabus“, kurią muzikantas kūrė kartu su savo žmona ir sielos drauge Irma.

L.Adomaitis su žmona pasidalins kelionėse filmuotais vaizdais.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
L.Adomaitis su žmona pasidalins kelionėse filmuotais vaizdais.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2014, 1:41 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:28 PM

Tai pramoginė, kupina nuotykių laimingos poros kelionė po tolimas pasaulio šalis. Žiūrovai bus maloniai nustebę, kai išvys dar vieną Lino aistrą – gaminti maistą. Būtent virtuvėje Linas ir Irma pristatys ne tik gardžiausius patiekalus, bet ir nuostabius nuotykius iš Vietnamo, Tailando, Kubos, Belizo ir kitų pasaulio vietovių.

„Visuomet iš kelionių stengiamės parsivežti daug įspūdžių, kuriuos aprašome, nufilmuojame ir pateikdami draugams, būtinai paruošiame kažką skanaus iš tos šalies. Draugai mynė ant kulno, kad parodytume medžiagą televizijos prodiuseriams. Taigi dėl šios avantiūros galime kaltinti keliones, draugus ir, žinoma, mūsų su Linu polėkį,“ – šypsosi Irma Adomaitienė.

Linas pritaria žmonai ir ragina žiūrovus sekmadienio popietes praleisti kartu. Muzikantas žada, kad laidoje visi pamatys ir sužinos begales įdomių dalykų. „Nukelsime žiūrovus į septintą gamtos stebuklą, pasivaikščiosime su drambliais džiunglėse, sukursime dainą po vandeniu, ragausime kepto krokodilo ir nukeliausime į praeitį, kur karaliavo Alo Capone laikų dvasia,“ – intriguoja L. Adomaitis.

Laidų ciklas „Pasaulis nuostabus“ – jau nuo gruodžio 7 d., sekmadieniais, 12.00 val. per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.