Paaiškėjo, kokios garsenybės susigundė dalyvavimu „Šuolyje“

Kitų metų pradžioje į televizorių ekranus sugrįš seksualus, tačiau bauginantis projektas „Šuolis“. Per jį pramogų pasaulio žvaigždės šokinės į baseiną nuo lieptelio, darydami įvairiausius triukus.

Daina Bilevičiūtė.
Daina Bilevičiūtė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2014, 2:59 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 12:06 PM

Iki šiol buvo žinoma, kad televizijos projekte, reikalaujančiam fizinės ir psichologinės ištvermės, kvietimo dalyvauti sulaukė reperis Sezzy, kurio tikrasis vardas yra Sezeras Saylikas.

Ketvirtadienį Sezzy ir kiti potencialūs projekto dalyviai apžiūrėjo Lietuvos vaikų ir jaunimo centre šalia baseino esančią sporto salę. Savo vizitą jie įamžino grupinėje asmenukėje.

Ant lieptelio jėgas turėtų išmėginti grupės „Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė, dainininkė ir vokalo mokytoja Daina Bilevičiūtė, modelis ir grožio konkursų dalyvė Elita Citovičiūtė. 

Tarp dalyvių - ir į pornografijos skandalą įsipainiojusi Jolanta Leonavičiūtė. Dar šią savaitę modelis prisipažino, kad prieš kelerius metus filmavosi tik suaugusiesiems skirtuose filmuose.

Nors konkretaus sprendimo dėl dalyvavimo projekte moterys dar nėra priėmusios, jos rimtai svarsto savo kandidatūrą „Šuolyje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?