Poligone Svarui kliūtis įveikti padeda bendraklasis M. Žiedas

Noras įveikti iššūkį yra stipresnis už fizinį skausmą – tuo įsitikino LRT televizijos projekto „Tikri vyrai“ komanda, stebėdama grupės „G&G Sindikatas“ įkūrėjo Gabrieliaus Liaudansko-Svaro pastangas, siekiant tapti tikru kariuomenės „vilku“.

G.Liaudanskas-Svaras.
G.Liaudanskas-Svaras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2014, 12:27 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 12:30 PM

Jis, kaip ir dar vienuolika garsių vyrų, savo kailiu siekia išbandyti, ką reiškia tarnauti Lietuvos kariuomenėje.

Realybės dokumentikos projekte „Tikri vyrai“ ketvirtadienio vakarą žiūrovai pamatys, kaip Svaras įveikia „Vilko taką“ – kliūčių ruožą, kuris klubo traumą turinčiam muzikantui tapo tikru išbandymu.

Kad galėtų dalyvauti projekte, Svarui ne kartą jau teko gerti nuskausminamuosius, tačiau šis išbandymas sudėtingumu pranoko visas ankstesnes užduotis.

„Tai buvo velniškai, žvėriškai sunkus išbandymas, kuriame teko šliaužti virve, brautis po spygliuota viela, šliaužti vamzdžiais, po žeme, lipti virš aukštų pastatų...“, – pasakoja Svaras.

Užduoties porininku tapo Marijus Žiedas, kuris, pasirodo, yra Svaro bendraklasis: „Yra daug kliūčių, kurias įveikti gali tik padedamas kito“, – neslepia.

Palaikyti bandančių ištvermę „Tikrų vyrų“ į kliūčių ruožą susirinko profesionalūs kariai. Drąsindami Svarą, jie iš telefonų leido „G&G Sindikato“ dainą „Broliai šaunuoliai, viskas normaliai“.

„Kariai manė, kad mes būsim lepūs, kaip kokios „žvaigždės“ pasivaikščiosim aplink šarvuočius ir tuo mūsų dalyvavimas projekte baigsis, – pasakoja G. Liaudanskas-Svaras. – O čia paaiškėjo, kad mes atvažiavom iš tikrųjų mokytis, ne vaidinti... Stengiamės labai, gal ir užsidirbom jų pagarbą.“

Realybės dokumentikos projekte be Svaro ir M. Žiedo dar dalyvauja renginių organizatorius, verslininkas Jogaila Morkūnas, sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas, stipriausias žmogus pasaulyje Žydrūnas Savickas, mokslininkai ir verslininkai dvyniai Augustinas ir Kristijonas Vizbarai, Seimo narai Andrius Mazuronis, Juras Požela ir Gintaras Steponavičius, penkiakovininkas Edvinas Krungolcas, visuomenininkas Tadas Langaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.