„Blogometro“ dalyviams – paskutinis šansas

Viešai išsinuoginusi Agness Landau, Monikos Šalčiūtės pakerėtas Domantas Belevičius, daugelio pažįstamas auksinio jaunimo atstovas Igor Shishkin, broliai Artūras ir Miroslavas iš Nemenčinės bei kiti tarp jaunimo populiarūs internautai baigė įtemptą kovą dėl žiūrovų balsų lrytas.lt projekte „Blogometras“. Kas iš jų taps geriausiais video tinklaraštininkais? Laimėtojų likimą nulems žiūrovai.

Iki gruodžio 4 d. galite balsuoti už savo favoritą.<br>D.Žvirblio nuotr.
Iki gruodžio 4 d. galite balsuoti už savo favoritą.<br>D.Žvirblio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2014, 9:53 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:07 AM

Projektas „Blogometras“ - vienas pirmųjų ir populiariausių projektų Lietuvoje, kur tarpusavyje varžėsi geriausi video tinklaraštininkai. Projekto dalyviai tris mėnesius stebino, linksmino ir kartais šokiravo žiūrovus, kartu plėsdami savo gerbėjų ratą. „Blogeriai“, kurdami video įrašus duotomis temomis, išmėgino įvairias taktikas. Vieni bandė išpopuliarėti kritikuodami įžymybes, kiti nestokojo humoro jausmo, treti bandė pašiepti laisvo elgesio merginas ir išaukštinti kalinius.

Paskutiniuose savo vaizdo įrašuose „Blogometras“ dalyviai rašė laiškus Kalėdų Seneliui. Kiekvienas į temą pažvelgė originaliai.

Šiuo metu projekto turnyrinėje lentelėje lyderių pozicijas užima „Stimo Media“, Igor Shishkin ir Ieva Maslauskaitė. Tačiau pakeisti galutinius rezultatus dar gali žiūrovai. Būtent nuo jūsų priklauso, kas taps geriausiais šalies „blogeriais“. Iki gruodžio 4-osios galite palaikyti savo favoritus, balsuodami už jų video ir taip suteikdami jiems šansą laimėti išskirtinius „Apple“ prizus. Jums tereikia paspausti penkias žvaigždutes po vaizdo įrašu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.