Atlikėjas J. Brūzga: „Tėvystė pridėjo gyvenimo patirties“

„Kartą jis paslėpė puokštę gėlių po suoleliu. Aš viso Vilniaus suolelius apžiūrėjau tų gėlių ieškodama“, – „Lietuvos ryto“ TV laidos „Šeima – jėga“ studijoje emocingai pasakojo dainininko Jurgio Brūzgos žmona Akmėja. Pasirodo, tokių ir panašių staigmenų dviejų dainininkų šeimoje netrūksta.

Laidoje „Šeima – jėga“ viešėjo nuotaikinga atlikėjo J.Brūzgos šeima – žmona Akmėja ir dukra Junė.
Laidoje „Šeima – jėga“ viešėjo nuotaikinga atlikėjo J.Brūzgos šeima – žmona Akmėja ir dukra Junė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-28 11:25, atnaujinta 2018-01-20 10:36

Staigmenų kupina laida „Šeima – jėga“ su nuotaikinga atlikėjo J.Brūzgos šeima – jau šį sekmadienį 17.30 val., per „Lietuvos ryto“ TV.

Akmėja mano, kad jos vyras, netikėtai loterijoje laimėjęs milijoną, pinigus išleistų senelių namų statybai, o Jurgis norėtų pastatyti šeimai didelį namą. Akmėja įsitikinusi, kad Jurgis nė dienos neišsiverstų be duonos, šis tvirtina – be šeimos. Vyras nedvejodamas nusprendžia, kad jo žmona labiausiai už viską norėtų išmokti šokių, bet ši, pasirodo, kiek sugebėdama stiprintų valią. Jurgis neabejoja, kad didžiausia staigmena jai – jis, o Akmėja išrėžia: „Aš jam pagimdžiau vaiką!“ „Oi, jaučiu, negausiu rytoj pusryčių...“ – apkabinęs mylimą žmoną, ant raudonos sofos kvatoja dainininkas.

Pusantrų metų jų dukra Junė keliauja iš saugaus tėčio glėbio į švelnų mamos, pakeliui aplankydama filmavimo grupės narių rankas.

„Tokio ramaus vaiko seniai neregėjome“, – stebisi tie. O Jurgis kraipo galvą išgirdęs, kad jo žmona norėtų ne vieno, o trijų vaikų. „Gyvenimas parodys“, – nutęsia.

Tėvystė Jurgiui – dar visai naujas reikalas. „Ji man pridėjo gyvenimo patirties“, – džiaugiasi vyras. O žmona pasakoja, kad dukrą tėčiui palieka rami, Jurgis sugeba ir vystyklus pakeisti, ir dukrelę numaudyti, ir pavalgydinti.

Nors abu dainuoja, šį kartą laidos „Šeima – jėga“ sceną Jurgis ir Akmėja užleido linksmuoliui Valdui Burniui iš grupės „Išjunk šviesą“. Laidos dalyviams Valdas pateikė staigmeną – naują savo dainą „Kalėdos Lietuvoj“.

Kokie mados riksmai skambėjo studijoje? Kokios grumtynės čia vyko ir kiek pinigų už savo gyvenimą paklotų dainininkas J.Brūzga, sužinosite įsijungę „Lietuvos ryto“ televizijos šeimų žaidimą „Šeima – jėga“. Emocijos lietis pradės sekmadienį 17.30 val.

TV žaidimas „Šeima – jėga“ sekmadieniais 17.30 val., tik per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.