Inga Valinskienė purtosi nuo „Poliarizuotų stiklų“ dainų

Jau šį sekmadienį LNK eteryje – paskutinė projekto „Lietuvos balsas“ laida, kurioje bus kaunamasi dėl patekimo į projekto finalą. Projekto finalų serija tiesiogiai iš „Teatro arenos“ Vilniuje startuos gruodžio 7-ąją, o superfinalas įvyks sausio 1-ąją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2014, 3:29 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 9:55 AM

Aistros projekte kaista ne tik užkulisiuose ar ringe, bet ir tarp mokytojų – šio sekmadienio nokautuose pasirodys Merūno Vitulskio ir Katažinos Zvonkuvienės mokiniai, tad Donatui Montvydui ir Ingai bei Arūnui Valinskams teks didžiųjų kritikų vaidmenys, o bekritikuojant išryškės ir pačių mokytojų muzikinis skonis – Ingos Valinskienės rūstybę užsitrauks legendinė Lietuvos grupė „Poliarizuoti stiklai“.

„Tos dainos, kurią dainavo Diana... Aš labai nemėgstu „Poliarizuotų stiklų“. Kai ją išgirstu, mane nupurto, – žodžių į vatą nevynios I.Valinskienė. – Bet taip, kaip ji ją šiandieną padainavo, net man buvo įdomu! Ji šitai dainai sugebėjo suteikti tiek išraiškos. Aš tave sveikinu!”

Šio pasveikinimo negalės savyje suturėti net M.Vitulskis: „Ak, ledo karalienei patiko, patiko, patiko, patiko...“

Ar pavyks K.Zvonkuvienės mokinei Dianai Bartninkaitei patekti į projekto finalą ir kokius pasirodymus surengs jos konkurentai, žiūrėkite jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.