Rolandas Vilkončius susidomėjo Merūno Vitulskio barzda ir ūsais

Jau šį sekmadienį, lapkričio 30-ąją, LNK eteryje – paskutinė projekto „Lietuvos balsas“ laida, kurioje bus kaunamasi dėl patekimo į projekto finalą. Aistros projekte kaista – ne tik užkulisiuose ar ringe vyksta dvikovos ir nokautai. Žodžių dvikovos įsižiebė net tarp mokytojų ir vedėjų.

„Jis dabar pradėjo auginti barzdą ir ūsus. Jūs gal „Eurovizijai“ ruošiatės?“ – provokuos „Lietuvos balso“ vedėjas R.Vilkončius projekto mokytoją Merūną.
„Jis dabar pradėjo auginti barzdą ir ūsus. Jūs gal „Eurovizijai“ ruošiatės?“ – provokuos „Lietuvos balso“ vedėjas R.Vilkončius projekto mokytoją Merūną.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2014, 10:35 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 10:49 AM

„Kalbės rūstusis Merūnas. Jis dabar pradėjo auginti barzdą ir ūsus. Jūs gal „Eurovizijai“ ruošiatės?“ – provokuos „Lietuvos balso“ vedėjas Rolandas Vilkončius projekto mokytoją Merūną Vitulskį.

„Jeigu aš ruoščiausi „Eurovizijai“, aš jau ir suknelę būčiau užsidėjęs, – atsakys Merūnas ir šypsodamasis bandys užbaigti provokaciją. – Prisiprašysi.“

Tuo tarpu R.Vilkončius nesiliaus: „Bet kol kas, kol kas, jūs mokotės vaikščioti ant aukštakulnių.“

Kaip į šią repliką sureaguos Merūnas, kuo baigsis „Lietuvos balso” paskutinė nokautų laida, kurioje kausis Katažinos Zvonkuvienės ir M.Vitulskio mokiniai, kurie dalyviai pateks į projekto finalą ir, kam teks Merūno žodžiai: „Tu niekada negali žinoti, kad gali nukristi nuo scenos“ – pamatysime jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Projekto finalų serija tiesiogiai iš „Teatro arenos“ Vilniuje startuos gruodžio 7-ąją, o superfinalas įvyks sausio 1-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.