Žilvinas Žvagulis priglaudė prie konteinerio sutiktą senolį

Visur aplink vis labiau juntamas kalėdinis jautrumas ir šventinė nuotaika neaplenkė ir dainininko Žilvino Žvagulio. Biure betraukiant žaislus iš krepšių, į šiukšlių konteinerį buvo išmesta Ž. Žvagulį sunervinusi nekokybiška kinų produkcija. Lemtingas atsitiktinumas: kaip tik ten, prie konteinerio, Ž. Žvagulis sutiko senolį, ir kaip mat pakvietė į vidų sušilti. Žmogaus papasakota gyvenimo istorija dainininką taip sujaudino, kad šis spontaniškai senukui pasiūlė darbą.

Žilvino sutiktas vyras – buvęs krepšinio komandos treneris.
Žilvino sutiktas vyras – buvęs krepšinio komandos treneris.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 1, 2014, 12:48 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 5:54 AM

Viskas prasidėjo paprastai. Šventėms besiruošiantis Ž. Žvagulis į savo biurą gabenosi dėžes įvairios kalėdinės atributikos. „Pasipuoškime, kad mums čia būtų malonu laukti Kalėdų, bet taip skoningai“, – darbuotojams ištarė vadovas. Smagiai nusiteikęs dainininkas pats ištrauks iš maišo pripučiamą Kalėdų Senelį ir pabandys jį įjungti į elektros tinklą. Tačiau jo lauks nusivylimas. „Ką daryti su kinų gamybos Kalėdų Seniu, kuris veikia tik vienus metus? Greitai nešti į konteinerį“, – dėstė Žilvinas ir tekinas leidosi į lauką.

Kiemas, kuriame stovi Ž. Žvagulio biuro konteineris, dainininkui netikėtai padovanojo ir vieną ypatingą pažintį. Herojų susitikimas priminė sceną iš kino filmo. Iš kažin kur atsiradęs inteligentiškai apsirengęs senukas Žilviną užkalbino apie bažnyčią. Vargo sulenkta senuko nugara suspaudė kalėdinio gerumo apimtą pramogų verslo liūto širdį. Ž. Žvagulis nepažįstamąjį pasikvietė sušilti į savo biurą. O ten paaiškėjo naujojo pažįstamo gyvenimo istorija.

Pasirodo, Žilvino sutiktas vyras – buvęs krepšinio komandos treneris, dabar gyvenantis prieglaudoje. „Neturiu telefono, pavogė. Ten tik palik duris neužrakintas...“ – pasiguodė svečias. Ž. Žvagulis, besikalbėdamas su senuku, spontaniškai pakvietė jį atvykti į biurą dažniau ir nudirbti kokių nors buities darbų.

„Jei tik būsiu naudingas“ – atsakė senukas. „Būsite. Tiesiog ateikite ir pasidalinkite savo gyvenimo patirtimi“, – ištars Ž. Žvagulis. „Aš dėkoju jums“, – nuoširdžiai susijaudinęs ištarė atvykėlis.

Realybės šou „Žvagulio klanas“ – trečiadieniais, 21.00 val., per TV3

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.