TV ir kino prodiuseris Rolandas Skaigirys: „Aš buvau valkata“

„Taip aš esu garbėtroška. Man visada reikia dėmesio“, – „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ prisipažino garsus televizijos serialų prodiuseris Rolandas Skaisgirys. Tačiau vyras pridūrė, kad toks buvo visada, esą jo neišlepino gera finansinė padėtis ir populiarumas. Atviras pokalbis su garsiu prodiuseriu – jau šį penktadienį 19.55 val. per „Lietuvos ryto“ TV.

R.Skaisgirys.
R.Skaisgirys.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2014, 11:21 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:57 AM

R.Skaisgirys tikino, kad apskritai pinigai ir prabanga jam nėra svarbūs. Jis žino, ką reiškia neturėti pinigų, ką reiškia dirbti nuo ryto iki vakaro purviniausius darbus. Pasirodo, garsiam prodiuseriui jaunystėje teko padirbėti ir taksi vairuotoju bei anglių kasėju. „Aš buvau valkata, taip mane ir vadino“, – atskleidė R. Skaisgirys.

„Ne paslaptis, kad aplinkui pilna jaunų, dailių, turtų siekiančių merginų. Iš kur žinojai, kad Vaida ne tokia?“, – prodiuserio paklausė laidos vedėja. Vyras sakė, kad tikrinti žmonos nereikėjo. Jis atviravo, kad galbūt Vaidai labiau reikėjo tikrinti ir pasiryžti santuokai su pagarsėjusiu lovelasu ir vakarėlių liūtu: „Manau tai ji turėjo daugiau šansų nudegti nei aš.“

Prodiuseris pasakojo, kad susilaukti vaiko virš keturiasdešimties buvo labai teisingas ėjimas, nes jaunystėje buvo per daug pašėlęs, jam labiau rūpėjo vakarėliai, draugai ir linksmybės: „Abejoju ar turėdamas vaiką dvidešimties, būčiau buvęs geras tėtis. Santuoka mane pakeitė, matyt atėjo metas, kai nurimau, kai norisi po darbo lėkti ne į vakarėlį, o pas žmoną ir sūnų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.