„Eurovizijos“ vedėjų atranką laimėjo Simona Nainė

Daugiau nei savaitę trukusi intriga baigta. Sausį prasidėsiančią atranką į „Euroviziją“, kaip ir prieš metus, su Arūnu Valinsku ves „Pinup Girls“ dainininkė Simona Nainė. Ji interneto balsavime, kurį surengė visuomeninis transliuotojas LRT, nurungė penkias konkurentes.

A.Valinskas ir S.Nainė antrus metus ves „Eurovizijos“ atranką.<br>D.Umbraso nuotr.
A.Valinskas ir S.Nainė antrus metus ves „Eurovizijos“ atranką.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Dec 3, 2014, 12:03 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:03 AM

Balsavimas baigėsi trečiadienio vidudienį. Pagal visiems internautams matomą lentelę, S.Nainė surinko daugiausia – 45 procentus balsų.

Simona sulaukė didžiausio balsuotojų palaikymo (27 909 balsai) ir aplenkė penkias konkurentes. Nedideliu skirtumu nuo jos atsiliko Beata Tiškevič-Hasanova (23 244 balsai). Trečiojoje vietoje – šių metų Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Vilija Matačiūnaitė (3285), ketvirtojoje – žurnalistė Lavija Šurnaitė (3154).  Toliau lentelėje išsirikiavo dainininkė Jurga Šeduikytė (3001) ir „Tele bim bam“ įkūrėja, „Eurovizijos“ atrankoje taip pat dalyvavusi Neringa Čereškevičienė (1589).

„Negaliu sakyti, kad pirmą sykį atranką vedžiau tobulai.

Bet blynas tikrai nebuvo tiek prisvilęs, kad reikėtų išmesti keptuvę. Iš pirmo sykio idealiai negali pavykti, norėčiau antros galimybės.

Čia buvo proga pasitikrinti, kaip žiūrovai reagavo į mano darbą, ar debiutas televizijoje buvo vykęs“, – dar prieš balsavimo pabaigą neslėpė S.Nainė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.