„Lietuvos talentuose“ prasideda tiesioginio eterio kovos

Emocionalu, gniaužia kvapą, netikėta – tokiais žodžiais galima apibūdinti tai, kas TV3 žiūrovų laukia šį sekmadienį 19.30 val. didžiojo projekto „Lietuvos talentai“ tiesioginėje transliacijoje.

Nuo šiol „Lietuvos talentų“ teisėjai turės teisę nebent nutraukti pasirodymą, paspaudę raudonąjį mygtuką „X“, tačiau net tokiu atveju talentų likimas liks žiūrovų rankose.<br>TV3 nuotr.
Nuo šiol „Lietuvos talentų“ teisėjai turės teisę nebent nutraukti pasirodymą, paspaudę raudonąjį mygtuką „X“, tačiau net tokiu atveju talentų likimas liks žiūrovų rankose.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-03 14:30, atnaujinta 2018-01-20 01:41

50 laimingųjų, kurie jau pateko į naują projekto etapą – finalus, nersis iš kailio demonstruodami naujus, nematytus pasirodymus. Kova dėl pagrindinio – 15 000 eurų – prizo prasideda jau šį sekmadienį. Kam pasiseks bent žingsniu priartėti prie pergalės, priklausys tik nuo TV3 žiūrovų balsų.

O žiūrėti tikrai bus į ką: pirmojoje tiesioginio eterio laidoje pasirodys akimirksniu lietuvių pamiltas klounas iš Izraelio Vadikas Raketa, įspūdingus, ypatingo fizinio pasirengimo reikalaujančius triukus atliks vilniečiai gatvės gimnastai „Project Mayhem“, su pagamintais iš neaiškios medžiagos rutuliais žais Dmitrijus Bogdanovas, stebins ir daugelis kitų.

Tiesioginiame TV3 eteryje – ir šokėjų kolektyvas iš Alytaus „Aušrinė“, stipraus balso savininkė latvė Kristina Šomase bei modernaus šokio atstovai Denisas ir Morta.

Išvysime ir Rimvydą su Greta – dainos apie kaspinuotį atlikėjus, roką grojančių merginų grupę „Versus“ bei raudonplaukę mergaitę Augustę Rutkauskaitę, per atrankas dainavusią netikėta, kaip vėliau paaiškėjo – gruzinų kalba.

Kuo nustebins talentai? Ar jie pranoks ne tik konkurentus, bet ir klausytojų lūkesčius, pademonstruodami ką nors įspūdingesnio, nei pirmąkart užlipus ant „Lietuvos talentų“ scenos?

Tik žiūrovų balsai lems, kam teks palikti „Lietuvos talentų“ konkursą, o kuriems talentams bus lemta tęsti kovą dėl 15 000 eurų prizo.

Svarbus niuansas – teisėjai turės teisę nebent nutraukti pasirodymą, paspaudę raudonąjį mygtuką „X“, tačiau net ir tokiu atveju talentų likimas liks žiūrovų rankose.

Nuo šio sekmadienio kiekvienos laidos metu iš 10 dalyvių bus išrinkti tik du, pateksiantys į superfinalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.