I. Starošaitė atsikirto vyrui ir išlėkė į mergaitišką vakarėlį

Intriguojančio TV3 dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ žiūrovai galėjo eiti lažybų, ar ilgai dainininkas Žilvinas Žvagulis tęsės žmonai duotą pažadą – atsisakyti vakarėlių su draugais ir rūkalų. Irena Starošaitė savo vyrą gerai pažįsta, todėl ir pati neskubėjo džiaugtis jo apsisprendimu. Vos Žilvinas susvyravo, Irena movė pro duris.

Iš pirmo žvilgsnio taiki ir nuolanki I.Starošaitė (dešinėje) žiūrovams parodys, kad ir jos nagai – aštrūs.<br>Kadras iš laidos.
Iš pirmo žvilgsnio taiki ir nuolanki I.Starošaitė (dešinėje) žiūrovams parodys, kad ir jos nagai – aštrūs.<br>Kadras iš laidos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2014, 12:31 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 1:51 AM

Iš pirmo žvilgsnio taiki ir nuolanki I.Starošaitė šį, trečiadienio, vakarą 21 val. TV3 žiūrovams parodys, kad ir jos nagai – aštrūs. Dainininkė atsilygins savo pašėlusiam, siautulingo gyvenimo nepamirštančiam vyrui ir surengs vakarėlį su draugėmis.

„Aš galiu laukti, kol paskutinė taurė prisipildys, bet man svarbi pačios savigarba – kaip jausiuosi prieš save“, – prieš televizijos kameras prisipažins Irena, nusivylusi Ž.Žvagulio neištesėtu pažadu nurimti.

Vieną dieną jis žmonai pranešė, kad išvažiuoja į medžioklę. Kuo tai baigsis, I.Starošaitė labai gerai žino: „Tai tuomet ir aš šiandien pramogausiu su draugėmis ir negrįšiu namo!“

Privačiame draugių vakarėlyje, kurį „sušaukė“ Irena, dalyvavo gerai žinomos dailiosios lyties atstovės, tarp jų – grupės „Studentės“ narė Ineta Puzaraitė, mikrochirurgo prof. Kęstučio Vitkaus dukra Vita Degutienė, legendinio krepšininko Šarūno Marčiulionio žmona Laura ir kitos savimi pasitikinčios damos.

Intriguoja ir tai, kad Irenos mergaičių vakarėlis vyko Ž.Žvagulio sesers Eglės bute. „Žvagulio klano“ kūrybinė grupė atskleidė, kad puotoje nestigo mergaitiškų juokų. Bet svarbiausia – ar Irena ištesėjo savąjį pažadą ir tikrai negrįžo namo?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.