„Lietuvos balso“ mokytojai dainuos I. Valinskienės „Žvaigždę“

„Lietuvos balsas“ mokytojų Donato Montvydo, Ingos ir Arūno Valinskų, Merūno Vitulskio ir Katažinos Zvonkuvienės mokiniai žengė į finišo tiesiąją – pirmieji projekto finalininkai jau šį sekmadienį pradės kovą dėl superfinalo ir „Lietuvos balso“ nugalėtojo vardo.

I.Valinskienė.<br>D.Umbraso nuotr.
I.Valinskienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2014, 2:42 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 11:24 PM

„Lietuvos balso“ finalinės kovos bus tiesiogiai transliuojamos iš „Teatro arenos“ Vilniuje keturis sekmadienius iš eilės, projekto superfinalas – sausio 1-ąją.

Pirmojoje „Lietuvos balso“ finalinėje kovoje susikaus Benas Muraška, Samanta Tina, Vladas Kovaliovas ir Indrė Launikonytė, Greta Kvederaitė, du Donatai, Daugirdas Šemiotas, Aleksandras Dirmantas, Agnė Juškėnaitė, Eimantas Bešėnas, Justina Budaitė, Monika ir Kristina bei Liana Pušnova.

Projekto finalininkų dvyliktukas ruošia įspūdingus pasirodymus: vieni imsis perdainuoti Andriaus Mamonto dainą „Mono arba stereo“, kuris dalyvis atliks legendinės grupės „MG international“ dainą „Juoda orchidėja“, kitų lūpomis naujai skambės tokių atlikėjų, kaip Natalia Oreiro, Karel Gott, Lara Fabian, Christina Aguilera, grupių „Vaja Con Dios“, „Studija“ ar „Maroon 5” dainos. 

Laikydamiesi pasaulinių projekto „The Voice“ tradicijų, specialų pasirodymą surengs ir „Lietuvos balso“ mokytojai: D. Montvydas, M. Vitulskis, K. Zvonkuvienė ir A. Valinskas – drauge su I. Valinskiene jie atliks jos repertuaro superhitą dainą „Žvaigždė“. Itin jautrų pasirodymą ruošia ir M. Vitulskis su „Lietuvos balso“ vokalo mokytoja dainininke Rosita Čivilyte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.