Gintaras Steponavičius per TV šou vos nenusisuko sprando

„Tuo metu, kai pakibau žemyn galva, kažkur pasąmonėje sukirbėjo – už ką, kodėl tai vyksta su manimi?” – po kvapą gniaužiančio nusileidimo žemyn galva iš penkto aukšto gaudydamas orą kalbėjo Seimo narys Gintaras Steponavičius.

Filmuojant „Tikrus vyrus“ G.Steponavičius pakibo žemyn galva.
Filmuojant „Tikrus vyrus“ G.Steponavičius pakibo žemyn galva.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2014, 12:11 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 11:59 PM

Vėliau už kitus prie LRT televizijos projekto „Tikri vyrai” prisijungęs G.Steponavičius buvo pakrikštytas iš peties. Vos atvykę į Vytauto Didžiojo jėgerių batalioną visi projekto dalyviai – 12 garsių Lietuvos vyrų – pakilo į apleisto pastato penktą aukštą, iš kurio turėjo nusileisti išorine siena, laikydamiesi tik už virvės.

Išklausę instruktažą vyrai vienas po kito žengė ant palangės krašto ir, lydimi palaikymo šūksnių, leidosi žemyn.

Atėjus Seimo nario Gintaro Steponavičiaus eilei, naujai iškeptas karys atrodė sunerimęs. Ne be reikalo: vos žengęs pirmuosius žingsnius, Gintaras netikėtai pakibo žemyn galva.

„Kai supratau, kokioje situacijoje esu, turėjau ieškoti išeities. Visa laimė, kad šalia yra komanda, kuri gali padėti. Suėmiau save į rankas ir net pats nustebau, kad tokioje adrenalino pilnoje situacijoje radau išeitį. Tai buvo ne tik pastarojo meto, bet ir daugelio metų sukrėtimas...” – po nusileidimo dalinosi G. Steponavičius.

Vienas po kito lipdami siena, projekto dalyviai neslėpė emocijų. Labiausiai visus nustebino LRT laidų vedėjas Marijus Žiedas, kuris prisipažino bijojęs aukščio: „Aš vaikystėje jaučiau baisią baimę – labai bijodavau prieiti prie turėklų, jie man buvo tikras košmaras, nesvarbu, ar tai būtų tilto, ar balkono turėklai. Kažkodėl bijojau, kad jie nulūš ir aš nukrisiu, bet vėliau baimė dingo, matyt, ją išaugau.”

Realybės dokumentikos projekte be G. Steponavičiaus ir M. Žiedo dar dalyvauja renginių organizatorius, verslininkas Jogaila Morkūnas, sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas, stipriausias žmogus pasaulyje Žydrūnas Savickas, mokslininkai ir verslininkai dvyniai Augustinas ir Kristijonas Vizbarai, Seimo narai Andrius Mazuronis ir Juras Požela, penkiakovininkas Edvinas Krungolcas, visuomenininkas Tadas Langaitis ir muzikantas Gabrielius Liaudanskas-Svaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.