Konkurse „Šok su manimi“ teisėjaus ir Agnė Jagelavičiūtė

Šeštadienį per TV3 – premjera: „Šok su manimi“ penktasis sezonas. Su TV3 žiūrovais sveikinsis projekto vedėjai Mindaugas Stasiulis ir Indrė Kavaliauskaitė, o įspūdingus pasirodymus dovanos dvylika profesionalių šokėjų ir šalies žvaigždžių porų.

A.Jagelavičiūtė.
A.Jagelavičiūtė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-04 12:44, atnaujinta 2018-01-19 23:44

Ne mažesnė intriga – komisijos ketvertas, kurį kiekviename sezono projekte sudaro ryškiausios pramogų pasaulio asmenybės.

Naujajame „Šok su manimi“ sezone komisijos pirmininko pareigos tradiciškai atiteko baletmeisteriui, daugybės šokio spektaklių kūrėjui, taiklių pastabų ir kandžių replikų poroms negailinčiam Jurijui Smoriginui.

Poras vertins ir gydytoja, Medicinos mokslų daktarė, docentė, tarptautinės kategorijos sportinių šokių teisėja, buvusi profesionali šokėja, nusipelniusi Lietuvos trenerė, ypatinga elegancija visada spinduliuojanti Jūratė Norvaišienė.

Šokio profesionalams talkins humoristas, TV3 laidų vedėjas Vitalijus Cololo. Vitalijus, kaip visada, negailės smagių pokštų ir pastebėjimų – šypsenos puoš ir dalyvių porų, ir žiūrovų veidus.

Bene didžiausia intriga – ketvirtąja „Šok su manimi“ komisijos nare tapusi stilistė Agnė Jagelavičiūtė.

Visai neseniai pirmagimio susilaukusi moteris garsėja puikiu stiliaus pojūčiu ir sparnuotomis frazėmis, išsakant kritiką ar pagyrimus dėl pramogų pasaulio žvaigždžių stiliaus.

Primename, kad nuo šio šeštadienio savo mėgstamiausias poras bus galima palaikyti balsuojant ne tik telefonu, bet ir internetu, prisijungus prie naujo „Šok su manimi“ puslapio.

Jungiantis per savo paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“, naujajame puslapyje bus galima atiduoti balsą už patinkančią porą.

Balsavimas už konkrečią porą vyks tos poros pasirodymo metu, tad žiūrovai kviečiami akylai stebėti „Šok su manimi“ pasirodymus.

Tereikės puslapyje paspausti mygtuką „Palaikau“ ir, vos tik atlikus šį veiksmą, internauto nuotrauka pasirodys TV3 televizijos eteryje – projekcijoje ant „Šok su manimi“ parketo.

Pasibaigus pasirodymams, galutinėje lentelėje poros bus išdėliotos susumavus komisijos, žiūrovų skambučiais atiduotus ir internautų balsus.

Konkurse su profesionaliais partneriais šoks „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, dainininkė Monika Linkytė, modelis Jolanta Leonavičiūtė, „X Faktoriuje“ išgarsėjęs dainininkas Martynas Kavaliauskas, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas, interneto sensacija Monika Šalčiūtė, profesionalus modelis Simonas Pham, dainininkė Greta Lebedeva, „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir trasseksualas Raulis Mammadli-Agness Landau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“