TV ekrane – raumeningų vaikinų ir Dzūkijos merginų kova

Sekmadienį TV3 eteryje laukia pirmasis iš penkių „Lietuvos talentų“ finalų. Jame dalyvausiančios trys šokėjų komandos visos kaip viena tikina: šįkart pasirodymai bus kitokie ir kur kas geresni! Tą įvertinti galės visa Lietuva – tik nuo žiūrovų priklausys, kurie du iš dešimties sekmadienio finalo dalyvių pateks į superfinalą.

„Lietuvos talentai“.
„Lietuvos talentai“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2014, 12:34 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 11:44 PM

Pirmajame „Lietuvos talentų“ finale laukia gatvės gimnastų, itin treniruotų vyrukų iš Vilniaus kolektyvo „Project Mayhem“ pasirodymas. Septyni neeiline fizine ištverme pasižymintys vaikinai laidos finalui žada fantastišką pasirodymą.

„Žiūrovams pristatysime naują choreografiją, naujai parinktą muziką ir visiškai kitaip įgyvendintas idėjas, – žada vienas iš „Project Mayhem“ narių Denis Tomkutonis. – Tai, ką išvysite, bus nepalyginamai geriau nei atrankų laidoje.“

Jam antrina ir modernaus šokio atstovai, penkiolikmečiai Denisas su Morta.

„Nors savo praeitą pasirodymą vertiname palankiai, visuomet galima padaryti geriau, – įsitikinusi Morta. – Šokio mokyklą „Gama“ lankome jau aštuonerius metus, todėl per tą laiką po truputį mokėmės visokių šokių rūšių. Finalui parengėme kur kas geresnį pasirodymą.“

Kelialapio į superfinalą trokštančio šokėjų kolektyvo „Aušrinė“ vadovė Aušra Saulevičiūtė skatina žiūrovus palaikyti dzūkaites.

„Palaikykite merginas iš Alytaus, kurios įnirtingai bei meniškai kausis už gražius, prasmingus dalykus – už gražesnę šiandieną, už ore tvyrančią meilę.

Pirmajame finale pasirodysime kartu su labai stipriais varžovais – tik su žiūrovų palaikymu atlaikytume šią „kovą“, – tikina A. Sulevičiūtė.

Tik žiūrovų balsai lems, kam teks palikti „Lietuvos talentų“ konkursą, o kurie du talentai priartės prie superfinalo ir galės tęsti kovą dėl 15 000 eurų prizo.

Svarbus niuansas – teisėjai turės teisę nebent nutraukti pasirodymą, paspaudę raudonąjį mygtuką „X“, tačiau net ir tokiu atveju talentų likimas liks žiūrovų rankose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.