Iš ko juokiasi visa Nemenčinė?

Transseksualės vilionės, postringavimai su savo vidiniu „aš“, užsieniečių provokacijos, „lojimas“ ant garsenybių – tai tik dalis taktikų, kurių bandė imtis projekto „Blogometras“ dalyviai dėl geriausių „blogerių“ vardo. Tačiau visa tai pasirodė esą beverčiais ginklais, kuriais nepakovosi prieš tikras interneto sensacijas: blondinę Ievą Maslauskaitę, begalvį Igorį Shishkiną ir brolius Artūrą ir Miroslavą, iš kurių dabar greičiausiai juokiasi visa Nemenčinė.

Didžiausio žiūrovų palaikymo projekte "Blogometras" sulaukė brolių duetas, pasivadinęs "Stimo Media".<br>D.Žvirblio nuotr.
Didžiausio žiūrovų palaikymo projekte "Blogometras" sulaukė brolių duetas, pasivadinęs "Stimo Media".<br>D.Žvirblio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2014, 3:27 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:03 PM

Prajuokinti žiūrovą – tai pagrindinis ginklas, kuriuo su savo konkurentais vaizdo įrašų varžytuvėse kovojo broliai iš Nemenčinės Artūras ir Miroslavas Traškos. Ne veltui sakoma, kad sunkiausias dalykas – prajuokinti kitą, o geriausias būdas tai padaryti – pasijuokti iš savęs. Broliams lengvas savęs pašiepimas pelnė didžiulį gerbėjų palaikymą. „Blogometro“ turnyrinėje lentelė. Jie bene viso projekto metu užėmė lyderių pozicijas. Per tris mėnesius jų video surinko daugiau nei 220 tūkst. gerbėjų balsų. „Stimo media“ atstovaujantys vaikinai „Blogometre“ užėmė pirmąją vietą, jiems atiteko specialus „Apple“ prizas - mobilus telefonas „Iphone 6“.

Antroje vietoje pagal žiūrovų simpatijas atsidūrė pats paslaptingiausias „Blogometro“ dalyvis Igor Shishkin. Viso projekto metu I.Shishkin vaizdo įrašus filmavo slėpdamas savo veidą. Savo kurtuose video jis nevengė lyginti Lietuvos aukštuomenės ir Lukiškių kalėjimo gyventojų socialinio stovio.

I.Shishkin stengėsi tapti savotišku tautos balsu, kuris nesibaimindamas tiesiai šviesiai rėžia savo nuomonę. Vertindami turtuoliu prisistatančio I.Shishkin pamokslus, gerbėjai negailėjo palaikymo. Viso projekto metu I.Shishkin surinko daugiau nei 158 tūkst. balsų, video kūrėjui atiteko specialus „Apple“ prizas – planšetinis kompiuteris „Ipad“.

Trečioje projekto „Blogometras“ turnyrinės lentelės vietoje – vienintelė projekte dalyvavusi mergina klaipėdietė Ieva Maslaukaitė. Ji viso projekto metu išsiskyrė savita kūryba. I.Maslauskaitė „Blogometro“ konkurse surinko daugiau nei 135 tūkt. Balsų, savo vaizdo įrašuose merginas mokydama dažytis ar pasigaminti išskirtinius skanumynus. I.Maslauskaitei, užėmusiai trečiąją vietą, atiteko „Aplle“ prizas – planšetinis kompiuteris „Ipad mini“.

Populiaraus lrytas.lt projekto metu vaizdo tinklaraštininkai ne tik papildė savo gerbėjų būrį, bet ir garbingai gali vadintis vienais populiariausių vaizdo tinklaraštininkais Lietuvoje. Pamatyti, kiek balsų projekto metu surinko visi dalyviai ir peržiūrėti jų kurtus video, galite čia.

Visus brolių dueto, pasivadinusio „Stimo Media“, video galite pažiūrėti čia.

Klaipėdietės Ievos Maslauskaitės kurtus video žiūrėkite čia.

Paslaptingiausio projekto dalyvio  Igor Shishkin video žiūrėkite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.