Kelyje į „Lietuvos talentų“ superfinalą – svečias iš Izraelio

Šį sekmadienį tiesioginiame TV3 eteryje – pirmasis iš penkių „Lietuvos talentų“ finalų. Jame dalyvaus patys įvairiausi talentai, tikinantys, kad šįkart jų pasirodymai bus kitokie ir kur kas geresni! Tą įvertinti galės visa Lietuva – tik nuo žiūrovų priklausys, kurie du iš dešimties sekmadienio finalo dalyvių pateks į superfinalą.

Ar iš Izraelio atvykusiam aktoriui pavyks aplenkti 9 konkurentus ir iškovoti galimybę pasirodyti „Lietuvos talentų“ superfinale?
Ar iš Izraelio atvykusiam aktoriui pavyks aplenkti 9 konkurentus ir iškovoti galimybę pasirodyti „Lietuvos talentų“ superfinale?
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2014, 4:29 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 8:50 PM

Vienas iš „Lietuvos talentų“ pirmojo finalo dalyvių – dar savo pasirodymu atrankose žiūrovų simpatijas užsitarnauti spėjęs svečias iš Izraelio Vadikas, pseudonimu Raketa. Atrankose šis vyrukas rodė, kaip išgauti vis didesnius įspūdingus muilo burbulus, didžiausiuose jų įkalinant projekto vedėjus Marių Repšį bei Ramūną Cicėną, šou papildant šokio bei nepertraukiamos vaidybos elementais.

Klouno veide nuolat keitėsi galybė juoką keliančių mimikų, o salės reakcija į lietuvių kalbos nemokantį Vadiką buvo nenusakoma žodžiais: visi plojo, trypė, šaukė ir, žinoma, nepertraukiamai šypsojosi.

Iš kokio Mėnulio nusileido Raketa pasivadinęs vyrukas, šį sekmadienį žengsiantis į „Lietuvos talentų“ sceną ir kovosiantis dėl kelialapio į superfinalą bei galimybės laimėti 50 000 eurų?

Vadikas scenoje – jau daugiau nei 20 metų. Įgijęs aktoriaus ir šokėjo specialybes bei šokęs baletą, jis galiausiai nusprendė išbandyti save kiek kitokioje veikloje – būti klounu, tuo, kuris geba linksminti žmones.

„Mano atliekama programa dažniausiai orientuota į vaikų ir jaunimo šventes, kadangi dirbu vaikų centre. Tačiau esu paruošęs pasirodymų, tinkamų ir suaugusiems, – pasakojo Raketa. Jis sako, kad buvo nuoširdžiai nustebintas, jog atrankose linksmumu pavyko užkrėsti net užkulisiuose esančius vedėjus, kurie į vaidybą atsakė tuo pačiu – vaidindami.

Ar iš Izraelio atvykusiam svečiui šį sekmadienį pavyks aplenkti 9 konkurentus ir iškovoti galimybę pasirodyti „Lietuvos talentų“ superfinale? Tai priklausys tik nuo TV3 žiūrovų balsų. Jie lems, kam teks palikti „Lietuvos talentų“ konkursą, o kurie du talentai priartės prie superfinalo ir galės tęsti kovą dėl 15 000 eurų prizo.

Svarbus niuansas – teisėjai turės teisę nebent nutraukti pasirodymą, paspaudę raudonąjį mygtuką „X“, tačiau net ir tokiu atveju talentų likimas liks žiūrovų rankose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.