J. Smoriginas nuo „Šok su manimi“ parketo vijo J. Leonavičiūtę

Šeštadienio vakarą įvyko ilgai laukta, jau penktojo TV3 projekto „Šok su manimi“ sezono premjera. Tačiau ji prasidėjo ne taip sklandžiai, kaip buvo planuota. Komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas aršiai užsipuolė Jolantą Leonavičiūtę.

Jurijus Smoriginas tiesioginiame eteryje išreiškė nepasitenkinimą Jolantos Leonavičiūtės dalyvavimu projekte.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Jurijus Smoriginas tiesioginiame eteryje išreiškė nepasitenkinimą Jolantos Leonavičiūtės dalyvavimu projekte.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2014, 7:20 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:21 PM

Dar vasarą televizinio projekto metu išgarsėjusio modelio J.Leonavičiūtės, skandalai neatbaidė ir nuo dalyvavimo projekte „Šok su manimi“. Nors prieš keletą savaičių išaiškėjo, kad seksualioji gražuolė filmavosi erotiniame filme, šeštadienio vakarą ji pasirodė ant parketo. Jos partneriu tapo profesionalus šokėjas Marius Gaižauskas.

Tačiau, porai net nepradėjus šokti, ant parketo išbėgo J.Smoriginas ir iškoneveikė gražuolę.

„Jūs galvojate, kad galite masažuoti. Tai galvojate, kad galite ir šiame projekte dalyvauti?“, - užsipuolė jis.

J.Smoriginą sunkiai sekėsi sutvardyti ir projekto vedėjais tapusiems Mindaugui Stasiului bei Indrei Kavaliauskaitei.

„Porno šokių projekte nereikia. Aš neleisiu jai šokti. Šį projektą žiūri vaikai. Kokie pavyzdį jiems rodome? Negi turėsime iš jos daryti žvaigždę“, - nesitvardė J.Smoriginas. Anot jo, „masažuotojoms“ projekte – ne vieta.

Nenuostabu, kad J.Leonavičiūtė nesulaikė ašarų. Ir nors su M.Gaižausku jie turėjo pasirodyti pirmieji, jiems teko trumpam pasitraukti į užkulisius.

Situacijos negelbėjo ir kitos komisijos narės, stilistės Agnės Jagelavičiūtės įsitraukimas į diskusiją. S.Smoriginas jos balsą pavadino „asocialiu“.

Tačiau galiausiai J.Leonavičiūtė su savo partneriu grįžo. Jie savo paruoštą valso šokį pademonstravo paskutiniai.  

Visų nuostabai, pora sulaukė itin aukšto komisijos įvertinimo, o pats J.Smoriginas jiems skyrė netgi 10 balų. Jis aiškino su seksualiąja gražuole filmavimo pradžioje taip pasielgęs dėl to, kad norėjęs specialiai pažeminti. Anot jo, pažeminimas aktoriui padeda pasiekti maksimalaus rezultato. 

Šiemet komisiją be J.Smorigino ir J.Jagelavičiūtės dar sudaro sportinių šokių teisėja, buvusi profesionali šokėja, trenerė Jūratė Norvaišienė, humoristas ir laidų vedėjas Vitalijus Cololo.

Be J.Leonavičiūtės ir M.Gaižausko šį sezoną projekte turėjo šokti dar 11 profesionalių šokėjų ir žvaigždžių porų:  „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis, dainininkė Monika Linkytė ir Justas Bareišis, modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir  Jomantė Dapkevičiūtė, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė, interneto sensacija Monika Šalčiūtė ir Stanislav Savickij, profesionalus modelis Simonas Pham ir  Ieva Miklaševskaja, dainininkė Greta Lebedeva ir Andrius Kandelis, „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė bei trasseksualas Agness Landau ir Justas Žilinskas.

Šeštadienio vakarą daugiausia komisijos ir televizijos žiūrovų simpatijų pelnė I.Barkausko ir J.Dapkevičiūtės pora. Tačiau pasitraukti iš projekto jau po pirmojo vakaro teko G.Lebedevos ir A.Kandelio porai – jie pelnė mažiausiai balsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.