Krūtis susimažinusi I. Starošaitė: „Būdavo sunku judėti scenoje“

Dainininkė Irena Starošaitė (45 m.) negali atsidžiaugti, kad pagaliau ryžosi plastinei krūtų mažinimo operacijai. Šiam jos sprendimui pritarė ir sutuoktinis Žilvinas Žvagulis (49 m.).

I.Starošaitė: „Šios operacijos reikėjo ne dėl grožio ar žaidimo, o dėl sveikatos.“<br>V.Bložės nuotr.
I.Starošaitė: „Šios operacijos reikėjo ne dėl grožio ar žaidimo, o dėl sveikatos.“<br>V.Bložės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė („Lietuvos rytas“)

2014-12-06 07:58, atnaujinta 2018-01-19 20:19

Pirmąsyk Lietuvoje šeimos gyvenimą rodančio realybės šou „Žvagulio klanas“ (TV3) dalyvė I.Starošaitė spjauna į interneto komentatorių apkalbas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

„Jau seniai neskaitau komentarų apie save“, – nukirto moteris, kurios gyvenimą dabar galima ne tik aptarinėti, bet ir pamatyti. Net kelios kameros sekioja paskui Žvagulių šeimos narius, o šie prieš jas stengiasi gyventi įprastai.

„Kameros yra visur – net ir miegamajame, vonioje, tualete, – ramiai pasakojo moteris. – Jau parodė Žilviną, sėdintį tame karališkame soste.“

Tai, ką pamatė TV3 žiūrovai, I.Starošaitės nė kiek neglumina. Ji išmano pramogų pasaulio taisykles ir žino, kam ryžosi.

Tad „TV antenai“ moteris papasakojo ir apie savo sprendimą apsilankyti pas plastikos chirurgus. Ji prisipažino sumanymą susimažinti krūtis brandinusi jau seniai.

– Sunku įsivaizduoti vyrą, kuris pritartų žmonos sprendimui susimažinti krūtis. Ar Žilvinas neprotestavo? – paklausiau I.Starošaitės.

– Dėl sprendimo ryžtis tokiai operacijai sutarėme draugiškai. Jis dėl to nė kiek neabejojo.

Šį žingsnį ketinau žengti ir prieš penkerius, ir prieš trejus metus. Tuomet, kai nedalyvavau jokiame šou. Tai ne sykį aptarėme ir su Žilvinu. Jis žinojo šį mano norą ir šimtu procentų palaikė.

O dabar, po operacijos, matydamas, kaip tuo džiaugiuosi aš, džiaugiasi ir jis.

Tai buvo ilgai brandinta idėja. Vieną sykį jau buvau net pasidariusi reikiamus kraujo tyrimus, tačiau lemiamą akimirką apsigalvojau.

Kodėl? Man nepatiko, kad liks daugybė randų. O profesorius Kęstutis Vitkus per apžiūrą man papasakojo, kaip viskas vyks, kaip atrodys, koks bus rezultatas.

Man patiko būdas, kuriuo dirba R.Vitkus, todėl drąsiai žengiau į tai. Ir nė minutės nesigailėjau.

– Po operacijos pasijutote geriau?

– Atsikračiau problemos. Šiai operacijai ryžausi ne dėl grožio ar žaidimo, o dėl sveikatos.

Dėl didelės krūtinės nuolat vargau: skaudėjo nugarą ir pečius, nuo liemenėlės petnešėlių ant jų jau įsirėžė grioveliai.

Buvo sunku ir scenoje judėti, ir tinkamus drabužius rasti. O kartais rūpesčių kildavo net tuomet, kai susiruošdavau į parduotuvę ir reikėdavo užsimesti kokį nors lengvą drabužį.

Atsikračiau tos bėdos. Operacija man atnešė laimę.

Tai, kad operacija buvo atlikta per realybės šou, – tik sutapimas. Tačiau televizija pasinaudosiu tam, kad paskatinčiau visas moteris, turinčias panašių problemų, ryžtis šiam žingsniui.

Tai tikrai palengvina gyvenimą. Dabar jaučiu didžiulį džiaugsmą. Žiūriu į save ir džiaugiuosi.

Pasimatavau savo senas liemenėles ir galiu pasidžiaugti, kad jos man puikiai tinka. Maniau, krūtys sumažės keliais dydžiais, bet jos tik įgavo naują formą.

– Dabar aptarinėjama ne tik jūsų operacija, bet ir per TV3 rodomas jūsų šeimos gyvenimas. Ką šis šou pakeitė?

– Iš esmės nepakeitė nieko. Tik pavargstu nuo to, kad nuolatos sekioja kameros.

Per koncertą taip pat būni dėmesio centre, tačiau tai visiškai skirtingi dalykai.

Čia kameros lenda į akis visur ir visada, bet aš prieš jas nesistengiu būti kitokia, vaidinti. Tikrai neinu miegoti su makiažu ir neatsikeliu pasidažiusi.

– Noras prieš filmavimo kameras pasidailinti natūralus.

– Aš ir šiaip neinu su makiažu nei į parduotuvę, nei į sporto salę, nei į baseiną. Nesu ta, kuri atsikelia dar miegant vyrui ir skubiai pasidažo.

Manau, tos, kurios negali net šiukšlių išnešti nepasidažiusios, išsidirbinėja arba taip savimi nepasitiki ir taip sau nepatinka, kad būtinai turi taisyti savo vaizdą.

– Per realybės šou aptarinėjama ne tik makiažas, bet ir kiekvienas kūno linkis. Ar esate patenkinta savo išvaizda?

– Žinau, kad nesu gražuolė, nesu „Mis Lietuva“, bet ir nenoriu būti kitokia. Draugų ir draugių nuomonė man svarbesnė nei visų internautų kartu sudėjus.

Komentarų internete seniai nebeskaitau. Kadaise, kai perskaitydavau kai kuriuos žiaurius pasisakymus, atrodydavo, kad kai kurių autoriai, matyt, galėtų nužudyti savo motiną.

Tokių asmenų nuomonė man nėra svarbi. O ir šiaip neturiu laiko kapstytis internete.

– Kam daugiausia skiriate laiko?

– Namams, šeimai, maisto ruošimui. Mes nevalgome nei kavinėse, nei restoranuose. Juose lankomės labai labai retai – kai po koncertų nėra galimybės užsukti į namus. Stengiuosi viską gaminti pati.

– Ar esate gera kulinarė?

– Nežinau. Bet tai, ką paruošiu, šeima mėgsta. Kai ruošiu pietus, būna ir sriubos, ir mėsos patiekalų.

Maitinamės sveikai, tačiau mano šeima valgo ir kiaulieną. Bet aš stengiuosi nevalgyti nei šios mėsos, nei bulvių, nei miltinių patiekalų.

– Vienu metu buvote ypač liekna. Ar tai sveikos mitybos rezultatas?

– Lieknėti padėjo ir dieta, ir sporto salė su treneriu, ir šokių projektas.

Šokių konkursas buvo tikrai didžiulė paskata. Per jį teko tiek fizinio krūvio, kad nebuvo kada storėti. Moteriai geriausias sportas yra šokiai. Dabar kalorijas deginu sporto salėje, tačiau neprarandu vilties šokti.

– Ar realybės šou nesujaukė įprastos kasdienybės?

– Tikrai ne. Juk tai realybės šou – rodoma tai, kaip iš tiesų gyvename, jokio iš anksto parengto scenarijaus nėra. Mes tik papasakojame, kokie mūsų planai, o kūrybinė komanda prisiderina.

Nepatogumas tik tas, kad po kojomis nuolat maišosi žmonės su filmavimo kameromis. Bet jie labai faini!

– Įprastame šeimos gyvenime yra ir intymių akimirkų. Ar yra riba, kur filmuotis jūs nesutiktumėte?

– Manau, žiūrėti, kaip kas miega, yra neįdomu. O ar kam nors įdomu žiūrėti, kaip žmonės mylisi?

Šiame šou viskas matoma tik iki tos akimirkos, kai pora pasineria į intymų gyvenimą. Nemanau, kad visi tik to vaizdelio ir laukia. Tam yra kinas. Pavyzdžiui, filme „Valentinas vienas“ tai pavaizduota labai estetiškai. Kita vertus, negaliu sakyti, kad mūsų šou taip jau niekada nieko ir nebus.

– Galbūt pamatysime ir šeimos kivirčų?

– Kol kas dar nesusipykome. Dėl ko įprastai pykstamės? Kaip ir dauguma sutuoktinių – kai kas nors ką nors daro per daug atsipalaidavęs ar panašių dalykų. Kurio balsas garsesnis? Žilvino žemesnis, mano – aukštesnis. (Juokiasi.)

– Kaip į šį realybės šou reagavo jūsų 15-metis sūnus Vakaris?

– Normaliai, tik pats nenori pasirodyti. Vis dėlto viename epizode, kur vyrai vyko į medžioklę, ir jis sutiko dalyvauti.

– Ar ryžtumėtės filmuotis tęsinyje?

– Turbūt taip, nes šio žingsnio nesigailiu. Jei žengčiau žingsnius, dėl kurių vėliau gailėčiausi, aš nebūčiau aš. Kam nepatinka, tegul nežiūri.

– Kur jus pamatysime, be realybės šou „Žvagulio klanas“?

– Kartu su Žilvinu dainuojame nuostabiame muzikiniame spektaklyje „Lobių sala“, kuriame dalyvauja būrys puikių aktorių ir dainininkų: Marius Jampolskis, Andrius Bialobžeskis, Giedrius Arbačiauskas, Česlovas Gabalis, Mantas Stonkus ir daugybė kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.