Monika Šalčiūtė: „Nedovanokite man papuošalų“

TV3 infošou „VIRAL‘as“ komanda jau įsisuko į kalėdinį maratoną ir nieko nelaukdami iškamantinėjo šalies garsenybes. Kokias dovanas gauna mūsų šalies pramogų pasaulio atstovai? Dar įdomiau – kokios dovanos jiems nepatinka?

M.Šalčiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
M.Šalčiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2014, 12:35 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 5:04 PM

Gražiausių žiemos švenčių proga projekto „Šok su manimi" dalyvė Monika Šalčiūtė, dainininkė Indrė Burlinskaitė, baleto primarijus Nerijus Juška ir kiti žinomi žmonės gauna daugybę dovanų ir sulaukia staigmenų. Kokios dovanos jiems teikia daugiausia džiaugsmo? Ar jie sulaukia nereikalingų dovanų?

„Aš gaunu visokių papuošalų. Gaunu maišais tų papuošalų ir man jų nereikia“, – atviravo M. Šalčiūtė.

Apie nereikalingas dovanas prisipažino ir N. Juška. „Kokios dovanos nereikėtų? Pilna tokių. Dažniausiai taip ir būna, kaip anksčiau per vestuves, atnešdavo septynis komplektus lėkščių tokių pačių, ar dar ko nors. Sakau, dėmesys yra geriausia dovana“, – tikino žinomas vyras.

Taip pat laidoje – Kaune vykstančios vienišos mamos drama: penkis vaikus auginanti moteris bus priversta kraustytis į gatvę? Ar tiesa, kad mūsų šalyje nutylima kraupi, daugybę žmonių paliečiančios ŽIV epidemijos, statistika? Ar tikrai Bronius Bradauskas Seime pasirodė neblaivus? Atsakymas – pirmadienį 19.30 val. TV3 laidoje „VIRAL‘as“ iš paties politiko lūpų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.