Po keturiasdešimties Juozas Liesis pradeda gyvenimą iš naujo

„Aš turėjau viską, tačiau šiandien nieko nebeturiu ir pradedu gyvenimą iš naujo“, - prisipažino „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Nusikaltimas ir bausmė“ redaktorius Juozas Liesis.

J.Liesis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
J.Liesis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2014, 2:21 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 4:37 PM

Pamenat „B‘avariją“? Prieš dešimtį metų trys žavūs vyrai plėšė populiariausius gabalus, trijulė buvo kviečiama į pagrindines valstybines šventes ir grandiozines televizijų laidas. „Bavarų“ honorarai buvo didžiausi Lietuvoje. Už vienos dainos atlikimą grupei buvo mokami tūkstančiai.

Vyrams ant kaklo korėsi moterys. Pačios geriausios. Pirmasis į Natalijos Ivanovos glėbį krito Deivydas Zvonkus. Netrukus Violetą Riaubiškytę vedė Vilius Tarasovas. Juozas taip pat nesnaudė - Klaipėdos universiteto menu fakultete susipažino su gražuole studente Egle Skrolyte ir ją vedė. Tačiau Juozo ir Eglės laimės ir svajonių namai pradėjo eižėti - jauną šeimą prislėgė buities reikalai.

„Supratau, kad pinigai, kuriuos aš turiu, jie greitai eina į pabaigą. Kad ką tik jautęsis turtingas, laimingas ir beveik visagalis, aš tampu vargšu. Krito pasitikėjimas savimi, aš užsidariau labai stipriai. Eglė dažniau matė mano nuoširdžiai pagalbos prašančią nugarą negu akis, iš esmės pasidengusias kažkokiu keistu depresuojančiu liūdesiu. Aš manau, kad tiesiog nusisukau nuo jos“ – atvirai laidai „KK2”, kuri bus rodoma šį pirmadienio vakarą 19.30 val., pasakojo J.Liesis.

Šį laikotarpį Juozas išgyveno kaip baisiausią košmarą. Jis negalėjo patikėti, kad parado viską, ką turėjo – pinigus, šlovę, meilę. Juk jis planavo kitokį gyvenimą. Kitokią ateitį. Laiminga, turtinga, garsi šeima. Linksmi vaikai. Todėl žmonos pasiūlymas skirtis jam nuskambėjo kaip grasinimas.

Po penkerių santuokos metų pora išsiskyrė. Juozas užsidarė savyje. Tačiau Liesis šiandien randa stiprybės prisipažinti, kad skyrybos tuomet buvo vienintelis išsigelbėjimas.

Dabar 40 metų Juozas pradeda gyvenimą iš naujo. Nuo nulio. Tiesiogine šio žodžio prasme. Ieškančiam, nesėdinčiam ir nedejuojančiam žmogui atsiveria ir kitos durys. Veriasi jos ir Juozui Liesiui. Sena, kietų, tvirtų draugų trijulė atgaivina projektą „B‘avarija“. Ir žada sudrebinti Lietuvą.

„Praradimai ir reikalingi tam, kad suprastume, kiek daug turime. Ir tam, kad toliau siektume savo tikslų“, - sakė J.Liesis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.