Arūno Valinsko gyvenime – naujas etapas

Į TV3 įžymybių naujienų laidos „VIP“ studiją užsukęs laidų vedėjas ir prodiuseris Arūnas Valinskas džiaugėsi praėjusiais metais: „Žmogus pats metus susikuria arba gerus, arba blogus. Man jie buvo geri.“

A.Valinskas.
A.Valinskas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2014, 12:34 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:53 PM

Neseniai gimtadienį atšventęs vyras buvo atviras: „Daug permainų buvo šeiminiame gyvenime. Dabar su Inga likome vieni du, nes vaikai greitai užauga. Dabar turime laiko pažinti vienas kitą ir mūsų namus.“

TV3 laidos „VIP“ vedėjams Eglei Kernagytei-Dambrauskei ir Vaidui Baumilai buvo smalsu, kaip artėjančioms šventėms ruošiasi vienas žinomiausių šalies žmonių. „Labai kritiškai žiūriu į Kalėdų, Kūčių sukomercinimą ir labai gerbiu tuos žmones, kurie šias šventes laiko šeimos susibūrimo, giminės susibėgimo proga. Kaip sakoma, Nauji metai – draugams, Kalėdos – šeimai, giminėms. Tai yra proga, ypač Kūčių vakaras, mums ne tik pamatyti tuos, kurie yra šalia, bet ir prisiminti tuos, kurie išėję, ir bent mintimis pabūti drauge“, – garsiai mąstė A. Valinskas.

Vyras sakė kitiems teikiantis nuoširdžias dovanas. „Geriausia yra tai, ką tu gali padaryti savo rankomis, savo galva: nuoširdi daina, nuoširdi frazė. Kiekvienam reikalingas suvokimas, kad tas dovanojantis žmogus bent kažkurį laiką galvojo apie tave, o ne bet ką nubėgęs nupirko. Tas rūpestis, tas laikas, kai jis apie tave mąstė – geriausia dovana“, – savo prioritetus dėliojo laidų vedėjas.

Tiesa, paklaustas, kokios dovanos norėtų pats, atsakys tiesiai: „Aš nesu tas, kuris dovanų laukia, – atvirkščiai, esu tas, kuris jų nelaukia.“

A. Valinsko šventinis palinkėjimas vos nepravirkdė E. Kernagytės-Dambrauskės. Kodėl? TV3 žiūrovai sužinos šį, antradienio, vakarą 21.00 val.

Be to, Edita Daniūtė atskleidė, kokie motyvai lėmė jos sprendimą baigti savo, kaip profesionalios šokėjos, karjerą pačioje šlovės viršūnėje. Charizmatiškoji humoristė Vilija Mičiulienė papasakojo, kodėl ji netramdo ašarų. Laidoje – ir pažintis su stilingiausiomis Lietuvos moterimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.