Klipo filmavime R. Vyšniauskaitę ir S. Baniulį teko tramdyti

Šokių muzikos hitų radijo stoties „Power Hit Radio“ laidų vedėjai intensyviai ruošiasi žiemai. Ryto laidos „Šok į kelnes“ vedėja Raminta Vyšniauskaitė ir „Power popietės“ vedėjas Saulius Baniulis įsiamžino žiemiškame radijo klipe, kurį netrukus išvys TV3 ir TV6 žiūrovai.

Ryto laidos „Šok į kelnes“ vedėja R.Vyšniauskaitė ir „Power popietės“ vedėjas S.Baniulis įsiamžino žiemiškame klipe.
Ryto laidos „Šok į kelnes“ vedėja R.Vyšniauskaitė ir „Power popietės“ vedėjas S.Baniulis įsiamžino žiemiškame klipe.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2014, 10:31 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 3:20 PM

Fotografo Imanto Boiko studijoje buvo kuriama žiemiško vakaro atmosfera. Kad radijo laidų vedėjai galėtų įsijausti į klipo nuotaiką, šokių muzika skambėjo visu garsu, o ant Ramintos ir Sauliaus galvų krito popierinis „sniegas“.

Šaltojo sezono atributais – milžiniškais šalikais, „Toma Accessories“ pirštinėmis su kutais ir šiltais drabužiais – pasipuošęs duetas rodė, kaip laukia žiemos. Abu šokinėjo į viršų, šoko vienas su kitu, o Sauliui teko ne tik pasinešioti snieglentę rankose, bet ir kolegę, užšokusią ant pečių. Kaip patys sako – jie tiesiog „tūsinosi“.

Kad nereikėtų sukti galvos dėl dinamiško klipo judesių, į pagalbą atskubėjo TV3 projekto „Lietuvos talentai“ antrojo sezono antrosios vietos laimėtojas, choreografas Paulius Šinkūnas.

„Tokie filmavimai primena, kad kvailioti ir daryti nesąmones kartais visai smagu. Gal jau net reikės Kalėdas pradėti švęsti“, – po itin linksmo filmavimo kalbėjo S.Baniulis.

„Pirmiausia, kuo džiaugiausi labiausiai, tai šiluma! Paskutinėje fotosesijoje teko sėdėti kone nuogai, apsivilkus tik perregimą plonytės medžiagos suknelę, o šįkart buvau paskendusi jaukiuose šiltuose drabužiuose ir aksesuaruose nuo galvos iki kojų“, – džiaugėsi Raminta, kuri šią vasarą per TV3 su savo motina Janina Vyšniauskiene vedė laidą „Mano geriausia draugė“.

„Power Hit Radio“ laidų vedėja juokėsi: „Nors labai sunku tuo patikėti, kolega Saulius – kuklus vyras. Iš pradžių prieš kamerą jam atsipalaiduoti buvo gana sunku, tačiau filmavimui įsibėgėjus visai komandai teko mudu tramdyti!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.