Radžis sielvartauja: jis neteko ištikimo draugo

Radžis Aleksandrovičius verkia - jį ištiko skaudi nelaimė. Į Anapilį iškeliavo vienas artimiausių draugų – mylimas augintinis Baronas. Baronas - tai vienintelis Radžio augintinis, kuris visuomet būdavo kartu su atlikėju, tikrų tikriausias jo šeimos narys. Radžis įtaria, kad jo Baroną numarino veterinarijos gydytojai, nustatę visiškai neteisingą diagnozę ir gydę neteisingais vaistais.

R.Aleksandrovičius.
R.Aleksandrovičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2014, 12:34 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:53 PM

Prieš penkerius metus mažąjį Baroniuką padovanojo gerbėjai. Dainininkas tiek pamilo savo naująjį draugą, kad su juo niekur nesiskyrė. Kartu miegojo, kartu gamino maistą, kartu lankė parduotuves ir pietaudavo kavinėse. Baroną Radžis labai lepino. Draugui įtaisė net rūbų spintą. Draugai buvo neišskiriami ir koncertų ir LNK televizijos laidų filmavimo aikštelėse.

Tačiau neseniai Radžis išsigando, mat pamatė ant Barono sprando guzą. Prasidėjo žygiai pas daktarus. Pirmas daktaras nustatė, kad tai esą peršalimas. Antras daktaras iškilmingai tėškė: vėžys. Ir pasiūlė Radži Baroną užmigdyti.

Tačiau Radžis nutarė nepasiduoti. Ir nugabeno Baroną pas trečią daktarą. Pastarasis diagnozavo trečią diagnozę. Matomai, teisingą. Baronui buvo nustatytas užkrėtimas dėl erkės įkandimo.

Baronas pradėjo atsigauti. Deja, buvo per vėlu - nuo vaistų atsisakė kepenys. Neatlaikė širdis. Radžis labai slėpė šią žinią, buvo labai skaudu. Verkė Radžis, verkė globėja Vida, verkė draugai. Dainininkas savo draugui suorganizavo laidotuves.

„Kaip sakau, jis pagyveno penkerius metus, bet pagyveno kaip tikras baronas ir palaidojau aš jį kaip tikrą baroną“, - šį antradienio vakarą 19.30 LNK laidoje „KK2“ pasakos Radžis.

Radžis ir dabar labai išgyvena ir skubiai ieško naujo draugo. „KK2“ jį užfiksavo gyvūnų prieglaudoje „LESĖ“, draugaujantį su dešimtimis išsišiepusių ir meilės ištroškusių keturkojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.