Eimutis Kvoščiauskas tapo seksualiausiu vyru Lietuvoje

Ši savaitė BTV šou „Muzikinė kaukė“ dalyviui Eimučiui Kvoščiauskui buvo tikras išbandymas. Jis įkūnijo vieną geidžiamiausių dainininkų Mantą Jankavičių.

E.Kvoščiauskui teko M.Jankavičiaus vaidmuo.<br>Kadras iš laidos.
E.Kvoščiauskui teko M.Jankavičiaus vaidmuo.<br>Kadras iš laidos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-10 14:24, atnaujinta 2018-01-19 12:35

„Tie, kurie mane pažįsta, žino, jog dažnai šokdavau Manto koncertuose. Mes, šokėjai, Manto koncertuose šokdavome valandą. Po pasirodymo būdavome šlapi. Mantas talentingas žmogus, ne tik puikus dainininkas, aktorius, bet ir be galo ištvermingas”, - sako Eimutis.

Jis labai jaudinosi prieš pasirodymą: „Man buvo didžiulė atsakomybė įkūnyti Mantą. Labai bijojau, kad nepavyks tuo pat metu dainuoti ir atlikti šokio judesius. Ar man pavyko, žiūrovai galės nuspręsti jau šį šeštadienį”.

Dar vienas vakaro siurprizas – Juozo Butnoriaus pasirodymas. „Muzikinės kaukės” dalyvis įkūnijo estrados artistą Stasį Povilaitį. Išvydę scenoje J.Butnorių, komisijos nariai liko apstulbę – Juozas tapo kaip du vandens lašai panašus į Stasį.

„Labai puikiai Juozas Butnorius pataikė estrados dainininko Stasio Povilaičio judesius”, - šypsojosi Vytenis Pauliukaitis.

„Muzikinėje kaukėje” E.Kvoščiausko, J.Butnoriaus ir kitų dalyvių pasirodymus žiūrovai išvys šį šeštadienį 19 val. per BTV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.