M. Žiedo smūgį gavęs politikas A. Mazuronis: „Akyse pabalo“

„Atsistokite ir paprašykite, kad kas nors su pagaliu duotų per galvą iš visos jėgos ir pamatysite, ar skausmas didelis, ar nedidelis. Man tuo metu akyse net buvo balta!” – LRT laidų vedėjo Marijaus Žiedo smūgį prisiminė Seimo narys Andrius Mazuronis. Abu jie dalyvauja LRT televizijos karo dokumentikos projekte „Tikri vyrai”.

M.Žiedas ir A.Mazuronis susikovė.
M.Žiedas ir A.Mazuronis susikovė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2014, 11:11 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 10:53 AM

Vyrai dalyvavo kovinės savigynos treniruotėje, kurioje buvo mokoma, kaip apsiginti artimoje kovoje peiliais, elektrošokais ir lazdomis.

A. Mazuronis ir M. Žiedas stojo kovoti poroje. Netikėtai Seimo narys nusisuko ir praleido Marijaus Žiedo smūgį. „Supykau. Nes nemaniau, kad galima buvo nematyti, jog žiūriu į kitą pusę”, – kankinamas skausmo sakė A. Mazuronis.

Sutriko ir pacifistu save laikantis Marijus Žiedas: „Aš tikrai labai atsiprašau Andriaus. Tikriausiai tiesiog neišlaikiau lazdos, nes ji buvo pakankamai ilga ir aš norėjau nuleisti ją švelniai, o ji nusileido visai ne švelniai. Tikiuosi, kad praeis ir sugis.”

Visgi atsirado vienas, kuriam kovinės savigynos treniruotė, smūgiai ir jėga teikia džiaugsmą.

„Man labai peilis patinka. Mane šaltieji ginklai visada žavėdavo, bet niekada neturėjau savo. Duok Dieve, kad to, ką šiandien išmokome, mums niekada neprireiktų. Tai yra žinios, būtinos tikram vyrui, bet reikia mokėti jas panaudoti tinkamai: ne prieš silpnesnį, ne prieš moterį ir, neduok Dieve, prieš vaikus”, – pasakojo Gabrielius Liaudanskas-Svaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.